8. kolo
15.10.2016 13:00 CET
2 : 3
(0:1)

Reportáž

CD Leganés - Sevilla FC 2:3

Sevilla pokračuje pod Sampaolim v dobrých výsledcích a dnes zvítězila na půdě Leganésu 3:2, což jí zaroveň minimálně do dalších zápasů vyhouplo do čela La Ligy. Hosté ale měli na mále, ve druhém poločase prohospodařili během dvou minut dvoubrankové manko, ale nakonec je parádní trefou spasil Pablo Sarabia.

Utkání se pro Sevillu vůbec nemuselo dobře vyvíjet, kdyby domácí potrestali rychlý protiútok z deváté minuty. Situaci dva na jednoho však zbabral ukvapenou střelou Luciano. Pak už začali úřadovat svěřenci trenéra Jorge Sampaoliho. Vietto se dobře uvolnil a přesným centrem posadil balón na hlavu Franca Vázqueze - 1:0 pro Sevillu. Domácí mohli odpovědět prostřednictvím volného přímého kopu. Střelu Diega Rica fantasticky vyrazil jmenovec v brance Sevilly Sergio Rico. Těsně před odchodem do šaten se na trávníku strhla menší potyčka, důvodem byl faul Vázquéze, po kterém se domácí dožadovali trestu.

Důležitější byl však výsledek a ten hrál do karet Seville. Na začátku druhého poločasu předvedl zajímavou individuální akci Szymanowski, bohužel pro Leganés pálil jen do připraveného Sergia Rica. V 58.minutě hosté vstřelili druhý gól a výrazně se tak přiblížili třem bodům. Escudero zatáhl balón do vápna, přihrál pod sebe na Nasriho a ten nadvakrát překonal Serantese.

Dvoubrankové manko znamenalo pro Leganés jediné, že už nemá co ztratit a tak se domácí celek vrhl do ofenzívy. V 67.minutě vypálil ze střední vzdálenosti neomylně k tyči David Timor a znovu to bylo jen o gól. Navíc hned vzápětí překonal Rica z ostrého úhlu Szymanowski. Leganés tak během pouhcýh dvou minut smazal solidní náskok Sevilly.

Sampaoliho výběr nakonec ukázal velkou kvalitu. Pět minut před koncem nádherně zakroutil balón do šibenice Pablo Sarabia a Sevilla nakonec stejně brala všechny tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
pawelFCB

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele