12. kolo
21.11.2016 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

CD Leganés - CA Osasuna 2:0

Leganés doma v důležitém utkání přehrál Osasunu a utekl jí na rozdíl šesti bodů. Vítězství domácích bylo naprosto zasloužené, hosté si nevytvořili vůbec nic a nakonec se museli sklonit před dvěma zásahy Roberta Ibaňéze.

Domácí si nemohli přát lepšího startu. Už po šesti minutách propadl centr na zadní tyč k Robertu Ibaňézovi a ten křižnou ranou otevřel skóre utkání! Leganés navíc první branka pořádně nabudila a za další dvě minuty se mohlo měnit skóre podruhé. Znovu u toho byl Ibaňéz, ovšem tentokrát netrefil zařízení. Osasuna následně hru vyrovnala, ale do šancí se nedostávala. Naopak, po půlhodině hry zkoušel akrobatické zakončení Luciano a těsně před koncem prvního poločasu předvedl zajímavý "poloroštěp" brankář Pérez, jenž takto lapil přímý kop Gabriela. Leganés vedl po prvním poločase zcela zaslouženě.

Na začátku druhého dějství navíc přidal veledůležitý druhý gól a směřoval za třemi body. Rychlý protiútok založil dlouhým nákopem Timor, míč si potom převzal opět Roberto Ibaňez a střelou na přední tyč zaskočil Péreze.

Leganés ani po druhé brance nepolevoval a Pérez musel řešit další situace. Gabrielovu pohotovou střelu raději vyrazil nad branku. Celek z Pamplony si za celý zápas prakticky nic nevytvořil a Leganés z tohoto pohledu zvítězil naprosto zaslouženě. Nejenže byl lepší herně, ale co je důležitější, dvakrát rozvlnil síť soupeřovy branky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele