27. kolo
13.03.2017 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - SD Eibar 1:1

Poprvé od konce ledna a po šesti kolech se podařilo beznadějně poslední Osasuně bodovat. Eibar, který by rád ještě zabojoval o účast v Evropské lize pro příští sezónu, v 72. minutě načal skóre utkání zásluhou Kikeho, jenže vedení neudržel, neboť se o sedm minut později trefil Kenan Kodro, jenž určil konečný nerozhodný výsledek.

K prvnímu nebezpečnějšímu střeleckému pokusu se propracoval v 7. minutě Inui, který vyzkoušel svou pravačku, nicméně domácí brankář Sirigu pohotově zasáhl. Po čtvrthodině hry Ander Capa poslal z pravé strany hezký centr do brankového území, odtud se snažil zacílit Sergi Enrich, i v tomhle případě si však Sirigu poradil.

I nadále byl Eibar aktivnějším a nebezpečnějším celkem a Sirigu si ve 24. minutě připsal již svůj třetí zákrok v tomto utkání. Znovu to na něj zkoušel Inui, který si zleva naběhl více do středu za pokutové území, tlačil míč na bližší tyčku, tam ale zase narazil na soupeřovu rukavici. Japonec následně vypálil ještě jednou z dálky, Sirigu však znovu podržel.

Ani po přestávce se hra Pamplony směrem dopředu výrazněji nezlepšila, Los Armeros byli po třech bodech zkrátka pořád hladovější. Inui v 52. minutě zase zasmutnil, protože ačkoli tentokráte konečně překonal Sirigua, dobře postavený obránce Oier nakonec jeho střelu mířící do brány vykopl před brankovou čárou do bezpečí.

Domácí se vlastně vůbec poprvé osmělili až v 62. minutě. Nejprve Vujadinovič po rohovém kopu prověřil připravenost gólmana Yoela, za vápnem se o pár chvil později k zakončení dostal Roberto Torres, nicméně jeho levačka skončila těsně vedle. O všem podstatném tak rozhodla až poslední dvacetiminutovka.

Hosté skórovali po akci po pravé straně, kde unikl bek Ander Capa, naběhl do šestnáctky, předložil míč náhradníkovi Kikemu, který byl na hřišti sotva pár sekund, a ten snadno zamířil za záda Sirigua. Na druhé straně odpověděl na tenhle přesný zásah na hranici ofsajdu balancující Kenan, jenž na zadní tyčce využil prudké přihrávky Jaimeho Romery.

Autor: Patrik Sandev / marca.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele