11. kolo
05.11.2016 18:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - Deportivo Alavés 0:1

Osasuna nedokázala navázat na minulou cennou remízu získanou z půdy Bilbaa a před vlastními fanoušky padla nejtěsnějším možným způsobem s Deportivem, který hodně poodskočil kupředu dál od sestupových příček. Alavés přerušil svou sérii čtyř zápasů bez vítězství díky jediné trefě Christiana Santose z penalty.

Hosté vstoupili do utkání hodně zostra, už ve 2. minutě si vytvořili první vážnější šanci. Theo Hernández dokázal moc hezky uvolnit Gaizku Toquera, toho ovšem na poslední chvíli a s velkým štěstím vychytal domácí brankář Nauzet Pérez. Gaizka Toquero zlobil soupeře i nadále, ovšem k dalšímu nebezpečnějšímu zakončení se již nepropracoval.

Klub z Pamplony opětoval palbu zásluhou Kodra a Torrese, Sergio Léon byl vstřelené brance ještě blíže, ovšem Gaizka Toquero dokázal balón vykopnout z brankové čáry do bezpečí. Obě strany si vytvořily před poločasem ještě jednu slušnou možnost, nicméně první poločas žádný vstřelený gól zkrátka nenabídl.

Hostující gólman Fernando Pacheco se ve 48. minutě pořádně potil proti hlavičce Kodra, jinak však ve druhé půli byly na hřišti k vidění spíše osobní souboje, ústící v některých případech logicky ve žluté karty. Nakonec o všem podstatném rozhodla nařízený pokutový kop třináct minut před koncem.

David García na čáře pokutového území srazil pronikajícího Thea Hernándeze a z bílého puntíku se následně pohotově k tyči trefil Christian Santos. Osasuna se ještě v závěru snažila alespoň o vyrovnání, Torres znovu vyzkoušel pozornost Fernanda Pacheca, a protože Oier ve vápně až příliš nasimuloval svůj pád, nekopali domácí na rozdíl od soupeře penaltu.

Autor: Patrik Sandev / espnfc.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele