4. kolo
18.09.2016 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - Celta Vigo 0:0

V duelu dvou týmů ze dna tabulky se diváci branky nedočkali. Celta Vigo sice byla lepším týmem, ale dvakrát se jí postavilo do cesty břevno. Osasuna si před vlastním publikem žádnou velkou šanci nevytvořila.

Oba celky by se potřebovaly odrazit k lepším výkonům a možná tato skutečnost hráčům poněkud svazovala nohy. Hrálo se opatrně a s výjimkou jedné šance se v prvním poločase nic zajímavého neudálo. Nejblíže vstřelené brance tedy byl ve 28.minutě Wass, který z přímého kopu orazítkoval břevno! Jak se nakonec ukázalo, byla to jedna z největších šancí celého utkání. Celta Vigo měla mírněji navrch a zejména ve druhém poločase se snažila vstřelit rozhodující branku, ale skóre se na světelné tabuly ani jednou nezměnilo.

Větší aktivita Celty pokračovala i po změně stran. Po hodině hry se hosté dokonce dožadovali pokutového kopu, po zákroku na Iaga Aspase, ale sudí do píšťalky nefoukl a tak se pokračovalo dál. Hru určitě oživil nově příchozí Giuseppe Rossi, po přiťuknutí Bongondy nechal vyniknout golmana Fernándeze! Souboj Rossi kontra Fernández se opakoval ještě jednou a znovu z něj vyšel vítězně domácí brankář.

Osasuna toho směrem dopředu moc nepředvedla, přesněji řečeno nepředvedla vůbec nic. Minutu před koncem znovu rozezvonil brankovou konstrukci Iago Aspas a ani z následného závěrečného tlaku hostů branka nepadla. Celta byla lepším týmem, ale na výhru to nestačilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele