31. kolo
09.04.2017 18:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

CA Osasuna - CD Leganés 2:1

Osasuna vykřesala jiskřičku naděje, když doma otočila výsledek proti Leganésu a zvítězila 2:1. O obě branky domácích se postaral Sergio León, první vsítil z penalty a při druhém gólu poslal balón nechytatelně pod břevno.

Pro Leganés je porážka s posledním týmem velkou komplikací, protože jeho pětibodový náskok se může po tomto kole smrsknout už jen na dva body. Hosté přitom nezačali vůbec špatně a vše jim vycházelo podle plánu. V 16.minutě se po rohovém kopu Tita prosadil na malém vápně Dimitris Siovas. O chvíli později mohl zvýšit Diego Rico, z ostrého úhlu orazítkoval horní tyčku, takže nadále trval výsledek 1:0. Na delší dobu to bylo ze strany hostů vše a iniciativu pomalu začínala přebírat Osasuna. Ve 36.minutě se provinil ve vlastní šestnáctce faulem Tito a Sergio León proměnil pokutový kop.

Diváci v Pamploně viděli vyrovnaný průběh zápasu a skóre se mohlo přelít na tu, či onu stranu. Druhý poločas byl na brankové příležitosti skoupější a až do 70.minuty nebylo nic moc zajímavého k vidění. Dvacet minut před koncem dostal do šestnáctky balón Sergio León a parádní ranou pod břevno zničehonic strhl vedení na stranu poslední Osasuny.

León mohl dokonce završit hattrick, ale v další gólovce orazítkoval tyčku a obrana Leganésu s vypětím všech sil nakonec nebezpečí zažehnala. Hosté jakoby nemohli výsledku uvěřit a z druhé branky se vzpamatovat. Žádný závěrečný nápor se z jejich strany neudál, takže Osasuna zvítězila 2:1, ale její šance na záchranu jsou pořád hodně malé.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele