37. kolo
08.05.2016 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Levante UD - Atlético Madrid 2:1

Levante šokovalo fotbalový svět, když doma porazilo Atlético Madrid 2:1! Beznadějně poslední celek tabulky tak zamíchal kartami v boji o titul, když brankami Casadesuse a Rossiho zostudil finalistu letošního ročníku Ligy mistrů. Rojiblancos nestačilo vedení od druhé minuty zápasu a jejich naděje na titul se rozplývají.

Favorit utkání přitom začal ve Valencii nejlépe, jak mohl. Fanoušci madridských se ještě nestačili uvelebit na sedačkách a už mohli slavit vedoucí branku. Ve 2. minutě totiž Koke vyslal za obranu domácích skvělý pas na Torrese, jenž lehkým obloučkem překonal gólmana Mariña - 0:1! Atlético hrálo profesrosky a hlídalo si rychlý náskok, jenže po půlhodině hry dokázali srdnatě bojující hráči domácích srovnat krok. Velou zásluhu na první brance valencisjkých měl Cuero, jenž přelstil obranu Atlética a vyslal výborný centr do vápna hostí. Tam si na míč počíhal Víctor Casadesús, který svou hlavičkou rozvlnil Oblakovu síť - 1:1!

Po změně stran nasadil Simeone čerstvé síly v podobě Carrasca a Griezmana. Mdlý útok Atletů to však příliš nepovzbudilo. Naopak v 66. minutě vybojovali domácí po faulu Giméneze standardku z velmi slušné pozice přímo za vápnem. Morales sice obstřelil zeď, Oblak si ale celou situaci pohlídal. Na druhé straně bylo horko před brankou Mariña v 74. minutě. Griezmann se řítil sám na branku, ale strážce domácí svatyně vytáhl zákrok večera a překazil francouzskému útočníkovi radost.

V další velké příležitosti selhal Torres, jenž svou střelu z pravé strany namířil jen do rukavic domácího brankáře. Hosté věděli, že ze hřiště Levante nutně potřebují přivést tři body, nakonec však odjíždějí s prázdnou. V 90. minutě totiž domácím vyšel rychlý kontr, na jehož konci byla přihrávka obětavého Moralese na zcela nekrytého Rossiho. Italský útočník měl dost času vybrat si stranu a bez potíží zamířil placírkou k tyči - 2:1! Levante si dalo alespoň částečnou náplast na už jasný sestup do Segunda División, Atlético dostalo po úspěšném postupu do finále Ligy mistrů pořádně studenou sprchu.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1

Reagovat
valloire

1-0

Reagovat
Pharrell

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Recoba Inter

nechápu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele