6. kolo
27.09.2015 18:15 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Levante UD 3:0

Getafe napodobilo Deportivo a na svém hřišti smetlo svého soupeře v poměru 3:0. Madridští se však na výhru nad Levante nadřeli více a vysoký rozdíl si vypracovali až v úplném závěru díky slepeným dvěma brankám Vázqueze a jedné přesné trefě Buendíi. Levante prodloužilo své trápení, Madridští berou tři body podruhé v sezóně.

První poločas odpovídal postavení v tabulce i aktuálně slabé formě obou soupeřů. Šancí se diváci v podstatě nedočkali a k vidění byly spíše nepřesnosti a úporná snaha domácích projít přes dobře zabezpečenou obranu Levante. Valencijští hráli na remízu a vytoužený nerozhodný výsledek si odnesli i do poločasové přestávky.

Druhý poločas nabídl o poznání zajímavější podívanou. Po pěkném centru z pravé strany střílel v dobré pozici domácí Pedro León, branku ovšem přestřelil. Šance si najednou vytvářely obě mužstva a atmosféra na stadionu se rázem změnila. V 72. minutě pálil dobře střídající hráč Getafe Pablo Sarabia a míč proletěl jen malý kousek od vzdálenější tyče. O čtyři minuty později zahrozil Šćepović, jehož pokus se znova jen velmi těsně nevlezl mezi tři tyče.

Getafe zlomilo hostující obranu v 82. minutě. Suárez odcentroval z pravé strany a nabíhající Vázquez zakončil hlavou přesně pod břevno - 1:0! V 86. minutě se do zápasu mohlo vrátit Levante, když z malého vápna zakončoval zapomenutý Casadesús. Guaita však byl na svém místě a míč lapil. Domácím skvěle vyšlo nastavění. Nejprve se po levé straně protáhl do vápna hostů Buendía, který přesnou střelou na přední tyč zvýšil na 2:0 a následně obdrželi dezorientovaní hosté třetí branku z kopačky Váqueze, kterého na zteč Rubéovy svatyně poslal skvělým pasem Sarabia - 3:0! Getafe zvítězilo na domácím hřišti podruhé v řadě, Levante stále čeká na první výhru v sezóně.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2 možná 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele