20. kolo
17.01.2016 18:15 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Getafe CF - Espanyol Barcelona 3:1

Getafe potvrdilo svou výtečnou formu z posledních týdnů a přehrálo barcelonský Espanyol v poměru 3:1. Pro madridský celek jde již o třetí ligové vítězství za sebou. Hosty sice poslal do vedení Hernán Pérez, avšak ještě do poločasu srovnal Pedro León, jehož záhy doplnil Pablo Sarabia a v samotném závěru utkání potvrdil výhru domácích Moi Gómez.

Getafe tak v ligové tabulce poskočilo na desátou příčku místo Valencie a kromě zmíněné vítězné šňůry také prodloužilo svou neporazitelnost na celých šest zápasů v Primera División. Espanyol je na tom o poznání hůře a ze čtrnáctého místa má na osmnácté Rayo Vallecano pouze pětibodový náskok.

Hosté přitom do utkání vstoupili správnou nohou, a to zásluhou paraguayského útočníka Péreze, jenž otevřel skóre přesnou hlavičkou. Pedro León však vyrovnal hned tři minuty nato, když si zpracoval míč odražený od břevna po ráně Víctora Rodrígueze, oklamal bránícího hráče a zavěsil za bezmocného brankáře Paua Lópeze. Devět minut před koncem první půle pak zařídil obrat domácích Sarabia, jenž doklepl míč do odkryté sítě po centru Damiana Suáreze. Ještě do poločasu měl výtečnou možnost znovu vyrovnat Felipe Caicedo, avšak zbrkle ji zahodil.

Po změně stran měl Espanyol jistou porci smůly při střele Salvy Sevilly, jenž napálil brankovou konstrukci. Getafe ale jinak zápasu herně dominovalo a v nastaveném čase přidal gólovou pojistku Gómez, když zblízka přetavil Sarabiův centr v třetí a poslední gól utkání.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
Robík

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

A vyhrali a ja taky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele