3. kolo
12.09.2015 16:00 CET
0 : 6
(0:4)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Real Madrid 0:6

Real si dnes proti Espanyolu s chutí zastřílel a matného soupeře smetl 6:0. Gólový půst rázně utnul Cristiano Ronaldo, jenž nastřílel pět branek a ještě na jednu přihrál. V tabulce hattricků tak vyrovnal rekordního Lionela Messiho a stal se historicky nejúspěšnějším střelcem Realu Madrid v rámci španělské nejvyšší soutěže.

Rafael Benítez dává v novém působišti zapomenout na neúspěch z prvního kola La Ligy a po vysoké výhře nad Betisem zopakovali jeho svěřenci exhibiční výsledek i proti Espanyolu Barcelona. Gólovou kanonádu odstartoval již v 7. minutě Ronaldo, jenž si na ofsajdové linii převzal nádherný pas od Modriče a bez problému poslal míč ke vzdálenější tyči - 0:1! Domácí tak dostali pořádně studenou sprchu a jejich naděje po slibném začátku se začaly rychle rozplývat.

Neuplynulo ani deset minut a Real dostal šanci odskočit na rozdíl dvou branek. González fauloval ve vápně unikajícího Balea a sudí Bikandi nařídil penaltu. K té se postavil tradiční exekutor Cristiano Ronaldo a nekompromisní střelou k tyči nedal Lópezovi šanci - 0:2! Hattrick s pořadovým číslem 32 v podání portugalského kanonýra byl dokonán už ve 20. minutě. To Bale poslal do vápna modrobílých ostrý centr, na nějž si na zadní tyči počíhal Ronaldo, a hvězdný Portugalec z bezprostřední blízkosti propálil gólmana Espanyolu - 0:3!

Hrůzostrašnou půlhodinu pro Barcelonské doplnil ještě ve 28. minutě Karim Benzema. Nejprve zapnul Bale na svých kopačkách turbo, unikl domácí obraně a následně předložil míč zcela osamocenému francouzskému útočníkovi. Tomu k druhé brance v sezóně stačilo jen doklepnout míč odkryté branky - 0:4! Benzema měl do konce první půle ještě jednu obrovskou příležitost, ale minutu před přestávkou nastřelil z hranice velkého vápna pouze tyč.

I přes ojedinělé šance v prvním poločase nastupovali domácí do druhé půle hlavně se snahou neuříznout si hned z kraje sezóny až příliš velkou ostudu. Vyprodaný stadion by jistě ocenil i čestnou branku, nicméně hladový Real svému soupeři nepovolil ani to. Naopak gólostroj s názvem BBC vyprodukoval po hodině hry další fotbalovou lahůdku. Po pasu Isca zatáhl míč do vápna Espanyolu Bale, velšský reprezentant okamžitě namazal před bránu Ronaldovi a ten ze stoje počtvrté prostřelil Lópeze - 0:5!

Blízko snížení byl Espanyol v 73. minutě, ovšem Navas dalším kvalitním zákrokem udržel čisté konto. Destrukci katalánského celku nedovršil v 81. minutě nikdo jiný než Cristiano Ronaldo. Po dnešku nejlepší střelec Realu Madrid v historii španělské ligy využil Vázquezovu přihrávku z pravé strany a z okolí penaltové puntíku popáté rozvlnil síť domácí svatyně - 0:6! Pět branek v jednom utkání La Ligy vstřelil Ronaldo podruhé ve své bohaté kariéře. Zároveň se automaticky vyšvihnul do čela aktuální tabulky střelců Primera División.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
valloire

0.3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Nevíte někdo,jestli už nějaká tv koupí práva?

Reagovat
PePiG7

je to na Dajto

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
dextroza_m

2 : 1, snížení Realu přijde pozdě... 85. minuta.

Reagovat
dextroza_m

navíc bez Jamese budou klasicky neškodní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
boryland

2:2........

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
roberos

Neskutečný jak Espańol nechává Penalda volného - prakticky ho nikdo nebrání!!!!!!!! to se dávají góly to i já bych dal hattrick . Penaldo je skvělý proti slabým a jeho vůbec nebránícím týmům ale až narazí na Atletico,Valencii apod. tak si chudáček neškrtne ( nebude sám před gólmanem) a pak si pobrečí! Jinak s takovouhrou by Espańol i v české lize sestoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

ok...uvidíme, ale zatím to vypadá, že tady brečíš jen ty

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
BrainBlender

fanoušek barcy. čekal jsem to

Reagovat
smazaný uživatel

premyslim jestli na toho trotla ma vubec smysl reagovat jinak..

Reagovat
vanGomm

roberos - Ten C.Ronaldo Ti tedy dává zabrat Pokud by se udělovala nějaká cena za nenávist vůči tomuto hráči,tak by jsi měl poměrně slušnou šanci tuto cenu převzít.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlepe, to není o tom, zda někdo nechává někoho volného, počítají se góly, vítězství, body do tabulky, trofeje pro týmy i hráče, statistiky vstřelených gólů když jde o střelce i nahrávky. Historie se nebude ptát, kolik gólů kdo dal z penalt, nebo do prázdné branky. A co se týká špekulací a machrování, já fotbal hrál a věř mi, že bys nemusel v podobných pozicích ani v české lize hatrick dát. To by ukázal až zápas a konkrétní Tvá situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses nějak zjančil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele