14. kolo
07.12.2015 20:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Levante UD 1:1

Levante ani tentokrát nevyužilo výhody jednobrankového náskoku, který by valencijskému klubu přinesl odskok z příček zajišťujících sestup. O konečnou remízu 1:1 s barcelonským Espanyolem se nejprve postaral Jefferson Lerma v šesté minutě, jehož trefu jedenáct minut po změně stran umazal Gerard Moreno.

Diváci se na valencijském stadionu v očekávání prvního gólu ani nestihli pořádně rozkoukat a už měli čím se bavit. Enzo Roco totiž odevzdal pod tlakem míč Lermovi, jenž si naběhl kupředu a propálil brankáře Lópeze. Neúspěšně si naopak počínal Víctor Álvarez, když se ocitl sám tváří v tvář brance katalánského klubu, přičemž své zakončení placírkou skončilo pouze poutí napříč pokutovým územím.

Dalším takovým, který se rozhodl pokoušet střelecké štěstí, byl José Luis Morales, ovšem musel se smířit s tím, že ani jeho rána neskončila za Lópezem. Na druhé straně se zase staral o zábavu útočník Caicedo, jenž poslal slušný centr Péreze hlavičkou těsně vedle. Přesto to byl právě ekvádorský útočník, kdo nakonec přispěl ke srovnání na 1:1. Caicedo totiž na pravé straně hřiště vybídl Víctora Sáncheze k přízemnímu centru do ohně, kde číhal Moreno a na zadní tyči poslal míč do sítě.

V závěru mohl obnovit vedení Levante střídající Xumetra, avšak jeho ránu na přední tyč si López pohlídal. Utkání tak skončilo dělbou bodů.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Robík

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele