5. kolo
22.09.2015 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Getafe CF 2:0

Atlético si poradilo s Getafe před vlastními fanoušky hladce 2:0, když obě branky domácích vstřelil Antoine Griezmann. Rojiblancos si třetí soutěžní výhrou v řadě spravili chuť po porážce od Barcelony a v tabulce La Ligy si upevnili postavení mezi nejlepšími.

Domácím skvěle vyšel úvod zápasu. Klid do řad Atlética vnesl totiž už v 5. minutě Griezmannův gól. Francouzský střelec se prosadil po rohovém kopu, když na hranici ofsajdu zachytil zpětný nákop Gabiho a střelou z voleje propálil vyběhnutého gólmana Guaitu - 1:0! Atlético nadále diktovalo tempo hry a v 19. minutě přišlo další ohrožení hostující brány, tentokrát šla ale tvrdá střela z dálky v podání Carrasca mimo tři tyče.

Getafe bylo směrem dopředu neškodné, pojišťující trefa Atlética ale ne a ne přijít. Naopak krátce před koncem první půle vytvořili domácí zadáci obrovskou hrubku a sám na bránu mířil osamocený Šćepović, pětadvacetiletý útočník ale mířil pouze do připraveného Oblaka! Domácí ofenzíva skřípala i po změně stran a Diego Simeone byl nucen stáhnout nevýrazného Torrese už v 57. minutě, do hry naskočil nadějný Jackson Martínez.

O pár minut později znova zahrozilo Getafe, když se po pěkné akci dostal ke střele z vápna Pedro León, pravačkou ale zamířil vedle. V 66. minutě se po rohovém kopu dostal na druhé straně ke střele z poza pokutového území Correa, rovněž ale pálil nepřesně. I v poslední dvacetiminutovce dominovali na míči domácí, ti ale postrádali lehkost v kombinaci. Ujala se tak až akce Atlética v samotném závěru utkání. V probíhající 90. minutě vybídl Tiago do skvělé pozice Martíneze, jenž pohlednou akci prodloužil na volného Griezmanna, jenž bez milosti zakončil do odkryté branky - 2:0!

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele