20. kolo
24.01.2015 22:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Levante UD 1:0

Villarreal si nakonec poradil s Levante a přispal si tři body. Domácí tým na El Madrigal skóroval jen jednou, ale i to mu stačilo na výhru. O tu se postaral jediným gólem mladík Luciano Vietto, který vstřelil rozhodující branku po chybě brankáře Mariňa. Villarreal je o jeho ráně nadále šestý, zatímco Levante je předposlední.



Villarreal se od prvních minut nastěhoval před pokutové území Levante, ale trvalo mu hodně dlouho, než si vytvořil první pořádnou šanci. Do první zajímavé šance se dostával rychlík Luciano Vietto, ale byl přistižen v ofsajdu. Následná Viettova zablokovaná střela skončila pouze v zámezí. Po patnácti minutách se David Barral dostal ve vápně Žluté ponorky k zakončení, ale jeho hlavička mířila těsně vedle.

Uche si na druhé straně dobře naběhl na centr ze strany a hlavičkoval, jenže mířil mimo tři tyče. Costova střela z velkého úhlu prolétla jen těsně vedle tyče. Přesně po půlhodině hry se k míči dostal před vápno si nabíhající Luciano Vietto, ale mladá hvězda Villarrealu mířila jen do míst, kam se brankář Mariňo natáhl.

Domácí Villarreal vybojoval standardní situaci, ale nenaložil s ní právě nejlépe. Triguerosova střela skončila pouze na zdi. Pět minut před koncem první půle se k hlavičce dostal Casadesús, ale jeho hlavička z velkého vápna mířila jen do míst, kam v pohodě doskočil soupeřův brankář. Levante nebylo příliš aktivní, minimálně co se týče prvního poločasu. V tom druhém ale začalo mnohem lépe a Villarreal měl co dělat, aby se ubránil pokusům ambiciózního soupeře.

Mladý útočník domácího celku Uche se snažil dostat k zakončení, jenže López mu vystavil stopku. Gaspar se odhodlal a zkusil z těžké pozice vypálit, jenže jeho projektil brankáře Mariňa neprostřelil. David Barral se prodral mezi dvěma stopery a řítil se sám na branku. Na poslední chvíli se před ním ale zjevil obránce Mateo Musacchio, který mu útočné plány překazil a míč rázně odkopl do bezpečí!

O pouhé tři minuty později se k hodně lacinému gólu dostal Luciano Vietto. Trigueros vypálil z dvaceti pěti metrů a brankář Mariňo měl původně hodně snadnou úlohu. Míč ale oproti všem předpokladům pustil z náruče a všudypřítomný Luciano Vietto vstřelil první branku zápasu - 1:0 pro Žlutou ponorku.

Po hodině hry málem Villarreal navýšil své vedení, když se do zajímavé šance dostal Ikechukwu Uche. Ten vypálil, ale jeho ránu brankář Mariňo vytěsnil s námahou mimo tři tyče! Následně byl Uche střídán Dos Santosem. García si na druhé straně narazil míč s Casadesusem a odcentroval, jenže jeho míč pokryl brankář Sergio Asenjo bez větších problémů. Patnáct minut před koncem utkání se k ráně odhodlal Camarasa, ale míč od jeho kopaček mířil jen do míst, kam se natáhl brankář Sergio Asenjo.

Další kombinaci Levante zakončil Iván López nepřesně. Střelu Luciana Vietta zase pro změnu chytil brankář Mariňo. Osm minut před koncem se z hřiště poroučel Luciano Vietto, který udělal místo Gerardovi Morenovi. K míči se o chvíli později dostal Villarreal, který hrozil ranou Morena, ale ten nemířil přesně. Stejně na tom byl na opačné straně David Barral. Poslední slabší hlavičku Davida Barrala brankář Sergio Asenjo už chytil bez větších obtíží. V poslední desetiminutovce se už nic vážného nestalo a Žlutá ponorka dohrála utkání dost daleko od svého brankáře.

Autor: Ondřej Pražák / insidespanishfootball.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Robík

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele