8. kolo
21.10.2012 21:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad - Atlético Madrid 0:1

Radamel Falcao znovu potvrdil, proč je považován za jednoho z nejlepší útočníků planety. V samotném závěru zápas s Realem Sociedad rozhodl svým devátým ligovým gólem v sezoně a udržel Atlético na bodové úrovni s vedoucí Barcelonou.

Vše již nasvědčovalo tomu, že půjdou fanoušci obou táborů ze stadionu Anoeta, aniž by viděli jedinou branku. Jenže v 90. minutě se k přímému kopu postavil Falcao a z jednadvaceti metrů krásně zatočil míč za záda bezmocného Zubikaraie. Atlético si tak připsalo šestou ligovou výhru v řadě. To Sociedad naopak poprvé ztratil body v domácím prostředí a v tuto chvíli se dokonce nachází pouhé tři body nad sestupovým pásmem.

V úvodním poločase byly šance na obou stranách nedostatkovým zbožím. O největší vzruch se tak postaral záložník Atlética Gabi, jenž v pokutovém území zablokoval střelu rukou. Penalta se však navzdory silným protestům nepískala. Po čtvrthodině druhé půle se pak zápas konečně probudil k životu. Hrálo se nahoru dolů a zdálo se, že první gól vyloženě visí ve vzduchu. Slibnou příležitost nedokázal proměnit Falcao, k jehož nohám dopadla vyražená střela Kokeho. V akrobatické pozici však kolumbijský sniper selhal. Brzy nato mohl posunout domácí do vedení Griezmann, ale z hranice šestnáctky trefil pouze dobře postaveného Courtoise.

Hra se poté znovu přelila před branku Sociedadu a brankář Zubikarai se musel vytáhnout proti střele Rodrigueze a hlavně nešťastné teči vlastního spoluhráče Gonzáleze. Osm minut před koncem se pak v šanci objevil Carlos Vela, ovšem z úhlu zakončil svou slabší pravou nohou velmi nepřesně. Nakonec se ukázalo, že to Sociedad stálo více než dva body. V poslední minutě základní hrací doby se totiž prosadil Falcao prudkou střelou přes zeď, na což již domácí neměli čas najít odpověď. Atlético si tedy odváží tři body za výhru 1:0.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečné,jakou kliku má tento tým! V dnešním zápase nedominoval v žádném ukazateli a přesto , ač po celý zápas prakticky bez šancí stejně jako jeho soupeř,dokázal znovu v závěru zvítězit. Pro Barcu je to dobře , pomáhá nám to držet Real na ještě složitější distanc a na titul to stejně nebude,o tom se zase rozhodne mezi dvěma giganty,ale LM mají matrace už velmi pravděpodobně zajištěnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem druhy polocas a Atletico se mi zdalo opravdu o neco lepsi. Griezman a Vela proste nemaji takovy zakonceni jako uzasnej Falcao. K tomu jeste Rodriguez, Costa, Adrian a spol. Atletico je silny a myslim, ze neni na miste mluvit ciste o stesti, minimalne ne v tomto zapase..

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/xui95u_real-sociedad-0-1-atletico-madrid_sport

No podle tohoto sestřihu byl duel pěkně vyrovnanej, i když většina akcí byly spíš jen náznaky. Jinač souboj Barcy s Atléticem o titul se mi moc líbí. Dva špičkový a kvalitní týmy, a okoukanej a nudnej Real by letos mohl jít alesppoň do EL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele