3. kolo
26.09.2012 21:00 CET
2 : 4
(2:1)

Reportáž

Falcao znovu řádil a Atlético stíhá Barcu

Po dohrávaném utkání třetího kola španělské ligy se k zatím stoprocentní Barceloně přidalo ještě madridské Atlético, ani to ještě neprohrálo a je druhé. Dnes totiž Atléti zvítězili na půdě Betisu 4:2, přestože dvakrát prohrávalo...

Úvodní příležitost k ohrožení branky soupeře měli v šesté minutě hosté, Gabi ovšem nenaložil s možností zahrávat volný přímý kop z nějakých pětadvaceti metrů vůbec dobře a vysoko přestřelil. Postupem času se Atlético dostávalo stále více do hry a začínalo zcela přebírat otěže zápasu, tedy alespoň co se hry týče. Do vedení však i tak šel domácí Betis, a to konkrétně v pětadvacáté minutě. Z levé strany šikovně odcentroval Agra, nabíhající Rubén Castro balón i přes veškerou snahu netečoval, což zmátlo gólmana Asenja natolik, že nestihl na původní směr letu míče reagovat.

Betis se ale z vedení radoval jen tři minuty. Pak nabil Turan proti noze Garcíovi, jeho ne zcela přesné zakončení ještě usměrnil do sítě vždy na správném místě stojící Falcao a bylo srovnáno. Raúl García pak mohl ještě otočit vývoj zápasu, jenže z dálky těsně minul. Asenjo se musel vytáhnout po ráně Rubéna Péreze, nakonec si ale nadvakrát poradil. Po neproměněné tutovce Falcaa přišel ještě v závěru poločasu třetí gól duelu, podruhé se o jednu branku vpřed dostali domácí. Běželo už nastavení úvodního dějství, když centr Juan Carlose nešťastně srazil za Asenjova záda Juanfran.

Jenže z druhé pětačtyřicetiminutovky uběhly jen dvě minuty a stav utkání se měnil znovu. Falcao byl v pokutovém území jasně stažen Perquisem, ten se musel pakovat do sprch a nařízenou desítku navíc sám kolumbijský kanonýr bez potíží proměnil. Nepříjemnost pro Atléty přišla prakticky hned v zápětí, Falcao se totiž zranil a musel být vystřídán. Jenže náhradník Diego Costa byl na hřišti asi jen dvě minuty, když poprvé poslal Rojiblancos do vedení. Costa hned svým prvním dotykem s míčem dorazil hlavičku Godína a hosté měli vše ve svých rukou.

Dvanáct minut před koncem normální hrací doby přišel další velice důležitý moment. Ruka Filipeho Luise ve vlastní šestnáctce odpískána nebyla, Joel Campbell však za stejný prohřešek, jen o něco později, uviděl druhou žlutou kartu a Betis dohrával v devíti. Oslabení domácí navíc v samotném závěru dostali ještě čtvrtý hřebíček do rakve, už do otevřené obrany vnikl Turan, našel ve vápně úplně volného Garcíu a ten definitivně rozhodl...

Autor: Michal Hruška

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 Falcao 4x :D

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je zápas odložen?

Reagovat
Elliasson

Kvůli superpoháru.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
jakubbosak

Ten Falcao je neskutečný

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele