25. kolo
23.02.2013 22:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Barcelona reaguje na výhru Realu třemi body

Dlouhou cestu budou mít borci Sevilly. Především proto, že v utkání s Barcelonou neudrželi slibný náskok z první půle a po brankách Davida Villy a Lionela Messiho odjíždějí bez bodů.

A nelze se jim divit, Sevilla překvapila snad veškeré publikum, když šla do vedení. Gólem téměř do šaten si zajistila přízeň mnohých, ta ale netrvala dlouho. Po přestávce srovnal sporadicky nastupující kanonýr Villa a skóre utkání otočil ve prospěch svého týmu argentinský kouzelník Messi. Také na jeho hlavu padala po prohraném utkání s AC Milán v rámci Ligy mistrů kritika, dnes však Messi - stejně jako celý tým - umlčel negativní hlasy.

Messi - Villa - Sánchez, to je ofenzivní síla, která měla dnes večer prohánět obranu Sevilly. A už od prvních minut se Nou Camp přesvědčil, že tomu tak bude. Messi na sebe upoutal pozornost hned dvou hráčů, nahrál Andrési Iniestovi, který se dostal do velké šance, ale místo zakončení se pokoušel o kličku.

Barcelona nikam nespěchala, míč ale měla stále pod kontrolou. Ke střele z větší vzdálenosti se dostal obránce Dani Alves, brankář Beto ale byl na svém místě a nakonec zasahovat nemusel. Beto měl práci i štěstí v jednom také o chvíli později, když se po přihrávce aktivního Iniesty dostal do zakončení Messi. Také tentokrát se ale stav nezměnil.

Právě ve chvílích, kdy tlak Barcelony vrcholil, celý Nou Camp oněměl. Po Rakitičově přesném pasu se k míči dostal Coke, ale neukvapil se, nahrál volnějšímu Botiovi a bývalý odchovanec právě Barcelony zavěsil - 0:1!

Do druhé půle už se nepodíval Alexis Sánchz, mladý Chilan nemá v těchto týdnech právě na růžích ustláno. Jeho místo zaujal mladík Tello, který se hned vydal podporovat své kolegy z útoku. Netrvalo dlouho a očekávaný výsledek se dostavil. Po jedné z famózních přihrávek do volného prostoru se k míči dostal Dani Alves, který místo střely volil centr. A dobře udělal, pověst kanonýra totiž do puntíku vyplnil David Villa a zkušeně srovnal.

Po neúspěšné snaze o protiútok se situace Sevilly ještě zhoršila. Tello totiž vrátil Messimu dobrou přihrávku snad ještě lepší variantou a argentinská hvězda se z blízkosti nemýlila - Beto překonán podruhé a domácí dokonali obrat!

Jesus Navas v poslední době trpí nedostatkem vstřelených branek, dnes se to pokoušel napravit. Z jeho centru mohl mít užitek Rakitič, svou šanci ale nevyužil a Valdes si mohl oddechnout. Na druhé straně sice na Alvesovu nahrávku Messi nezareagoval, do šance se ale místo něj dostal Tello. Beto byl ale pozorný a navíc se poctivě vrátili jeho obránci.

V závěru utkání jsme se dočkali ještě dvou šancí. Srovnat mohl Negredo, který ale selhal a míč minul Valdésovu bránu. A pečetit vítězství se pokoušel Lionel Messi, jeho projektil ale mířil jen těsně vedle tyče. Přesto jej to nemusí mrzet, do listiny střelců se zapsal a rozhodl o třech bodech pro Blaugranas.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com, onlajny.cz

Komentáře (18)

Přidat komentář
Robík

4:1

Reagovat
Pharrell

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

je třeba se zpamatovat z prohry ! můj tip 4-0 Barca si zlepší náladu

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

v základu bude Villa !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no doufam že ta záloha taková teda nebude......to by byla hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

SEVILLA JE 11 NE 10

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 - dnes spoustu ovárků a kačky se množí

Reagovat
smazaný uživatel

důležité 3 body otočení zápasu a nejlepší hráč zápasu Villa !!!!! jeho orientace mezi 5 hráči Seville byla dokonalá

Reagovat
delfin

villa je king, a hlavne je 10x platnejsi nez Sanchez...

Reagovat
smazaný uživatel

mnohem víc platnější hráč než Pedro s Alexisem dohromady !!!

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/xxqlvy_yyyy-yyyyyyyy-yyyyyyy-2-1-yyyyyyy_sport#from=embediframe

Vloni Barca během týdne přišla o finále LM a o titul...letos během krátké doby o Copa del Rey a v LM to taky není růžové..tak snad se nic z loňska opakovat nebude v LM letos alespoň finále

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele