27. kolo
10.03.2013 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Atlético klesá na třetí místo, prohrálo se Sociedadem

Madridský klub po prohře s Realem Sociedad klesá na třetí příčku, čímž si vyměňuje místa s městským rivalem. Utkání se Los Colchoneros moc nepovedlo, jediným šťastným střelcem je Xabi Prieto. Díky jeho zásahu se Sociedad nachází v dosahu Ligy mistrů!

Velmi atraktivní podívanou sliboval duel mezi ještě před utkáním druhého celku tabulky se sedmým. I když se Atlétiku nedaří v poslední době pravidelně bodovat, stále je považován za pravděpodobně jediný tým, který dokáže v této sezoně narušit monopol dvou rivalů z Barcelony a Madridu. Dnes se mu to ale nepodařilo.

Nejprve se k ohrožení branky dostal Cristian Rodriguez, jehož rána z větší vzdálenosti proletěla těsně nad bránou Claudia Brava. Na druhé straně se pokoušel centrovat Xabi Prieto, ale Griezmanna včas pokryl ve výskoku zasahující Courtois. Ani Claudio Bravo se ale dlouho nenudil, ostrou ranou jej pozdravil Arda Turan. Je to smutné, ale více gólových šancí nám první poločas nenabídl.

V tom druhém už to bylo o mnoho lepší - od návratu ze šaten neuběhlo ani deset minut, když stadion Vicenteho Calderóna utichl. Dobrou přihrávku za obranu si zpracoval Xabi Prieto a postupoval sám na brankáře Courtoise. Nikým nebyl atakován a našel skulinu přesně mezi brankářovýma nohama - 1:0.

Koke se snažil srovnat krok, ale jeho vybídku Rodriguez nevyužil a míč napálil mimo. Po hodině hry dostupoval tlak madridského favorita vrcholu, v jehož centru byl především Falcao. V jeho osobě se ukrývá jedinečné eso, na které se trenér Simeone spoléhá vlastně kdykoli. Nyní ale Kolumbijec neskóroval.

Po rohovém kopu střílel z hranice šestnáctky Koke, ale jeho střela těsně minula spojnici. Diego Costa těží z faktu, že Falcao na sebe strhává většinu pozornosti, teď spoluhráči nahrál do velmi dobré pozice. Falcao ale dnes neměl svůj střelecký den a znovu selhal.

V závěrečných minutách utkání se Atlético ještě snažil zvrátit daný stav, po Turanově centru se do vzduchu zavěsil Raul Garcia, ale ani on neměl štěstí. Ani tři nastavené minuty nepomohly domácímu celku ke skórování, což při odchodu hráčů do šaten dávali diváci jasně najevo. Real Sociedad naproti tomu slaví cennou výhru.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com, onlajny.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Robík

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Pharrell

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

Super San Sebastian !!!!

Reagovat
Robík

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

Reagovat
RS

Reagovat
Krausio_Real_M

San Sebastina do pohárů!

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/xy3q3r_atletico-madrid-0-real-sociedad-1_sport?start=1#.UUgEmRf7j4E

Ázerbajdžán Atlético , je škoda toho druhého místa, snad zabereme a ukradneme si ho zpět...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele