3. kolo
10.09.2011 18:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Villarreal CF - Sevilla FC 2:2

Remízou 2:2 skončil i souběžně hraný duel mezi Villarrealem a Sevillou, i zde si oba týmy rozdělily po bodu. Skóre otevřel hostující Negredo, ještě do poločasu však vyrovnal Rossi. Rubén poslal Žlutou ponorku do vedení, jenže Andalusané dokázali odpovědět, když se prosadil stoper Alexis.

První gól padl v třiadvacáté minutě, na Navasovu výbornou přihrávku za obranu si naběhl Perotti, hodil si míč kolem Diega Lopeze, který ho jednoznačně fauloval. Výsledek? Penalta a velmi přísná červená karta! Proti střídajícímu Cesarovi si míč postavil Negredo, napoprvé sice neproměnil, jenže dostal se i k dorážce a nezaváhal.

Pokutový kop přišel i na druhé straně, a to o dvanáct minut později, když se Rossi prokličkoval mezi třemi obránci a v cestě k zakončení mu nedovoleně zabránil Negredo. Zodpovědnost na sebe vzal sám faulovaný Rossi, počkal si na pohyb Varase a vyrovnal.

Osmnáct minut před koncem mohli domácí přejít do rychlého přečíslení, Valero však akci zbrzdil a Villarreal tak dobýval obranu Sevilly postupným útokem. Defenzivu hostujícího celku prolomil vynikajícím centrem Cani, míč si zpracoval Marco Rubén a tvrdou ranou z úhlu nedal Varasovi žádnou šanci.

Jenže skóre se měnilo ještě jednou, konkrétně čtyři minuty před uplynutím normální hrací doby. To po standardní situaci zůstal v pokutovém území Villarrealu Alexis, míč se k němu z kopačky Navase vrátil a stoper Sevilly přesnou hlavičkou zařídil svému týmu bod. Ten je pro hosty čtvrtým v sezoně, Villarreal bodoval poprvé.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
Lahvac-CZ

ani jeden z vás to netrefil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele