19. kolo
14.01.2012 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Espanyol Barcelona 0:0

Sevilla natáhla svou sérii utkání bez výhry, po remíze 0:0 s Espanyolem se však alespoň dokázala udržet před svým dnešním soupeřem. Domácí byli lepším týmem, tlačili, kýženou rozhodující trefu však dát nedokázali. Zápas se nesl tak trochu v duchu návratu José Antonia Reyese do Sevilly, domácí mu však obnovenou premiéru osladit tříbodovým ziskem nedokázali.

Reyes byl po celých devadesát minut hodně aktivní, neustále zaměstnával obranu Espanyolu v čele s gólmanem Casillou, gól však vstřelit nedokázal. Domácí nastoupili v poměrně ofenzivní sestavě, ve které se objevilo hned pět útočných hráčů. A Sevilla to od úvodního hvizdu rozjela, první šanci měl Negredo, ten ale hlavou Casillu nepřekonal a Manu del Moral se k dorážce nedostal.

Svůj další střelecký pokus poslal Negredo vedle branky, stejně se o chvíli později vedlo také Reyesovi. Cáceresova hlavička zase našla jen střed branky a další Negredův pokus lapil do svých rukavic Casilla. Hosté poprvé zahrozili až v jednatřicáté minutě, Thievy dostal příležitost zakončit rychlý protiútok Espanyolu, jenže Varase nepřekvapil, domácí gólman pak perfektně vyrazil také dorážku Álvara.

Poté už zase hrála Sevilla, Trochowski to zkoušel z velké dálky, ale přestřelil, v největší příležitosti prvního poločasu se pak objevil Negredo, když po přihrávce Navase zakončoval úplně sám, jenže ani on nedal. Po změně stran se obraz hry nezměnil, domácí neustále bušili do defenzivní hráze soupeře, měli i nějaké gólové možnosti, jenže stále nic z toho.

Blízko gólu za tři body byl opět Negredo, tentokrát však z vynikající pozice trefil jen jediného hráče, který dělil útočníka Sevilly a síť. Následně střílel Reyes z úhlu a olízl levou tyč, těsně před koncem pak ještě jednou vyzkoušel pozornost Casilly Perotti, ale brána Espanyolu dnes zůstala zakletá. Utkání tak skončilo remízou 0:0, což před odehráním zbývajících zápasů tohoto kola řadí Sevillu na šesté místo, hosté jsou na tom o skóre hůře a jsou na místě osmém.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
randi

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta: Nesimuloval jsem

Andrés Iniesta nesouhlasí se žlutou kartou, kterou dostal ve vítězném utkání proti Betisu. Rozhodčí posoudil pád záložníka Barcelony v pokutovém území jako nafilmovaný. "Doufám, že mi kartu smažou. Nesimuloval jsem, byl jsem faulován," říká Iniesta. Barcelona se nejspíš proti udělené kartě odvolá.

chce se snad stát komikem ???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele