24. kolo
18.02.2012 22:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Sevilla FC - CA Osasuna 2:0

V posledním sobotním zápase 24. kola La Ligy zvítězila domácí Sevilla 2:0 nad Osasunou. Pod góly se podepsal Medel a Trochowski, díky kterým tak Sevilla poskočila na desáté místo. Osasuna je osmá.

Sevilla v sobotním utkání zaznamenala první letošní vítězství pod taktovkou trenéra Míchela, když se jí podařilo porazit těžkého soupeře z Pamplony. V minulém, a pro Míchela vůbec prvním, utkání totiž Andalusané prohráli 0:2 s Realem Socieadad.

Osasuna do zápasu vstupovala nabuzená překvapivým vítězstvím z minulého kola, kdy se jí podařilo porazit favorizovanou Barcelonu 3:2. Byli to ale domácí, kterým začátek zápasu vyšel lépe. Již v desáté minutě se do velice dobré šance dostal Jesús Navas, ale jeho střelu dokázal brankář Fernández zneškodnit.

O 6. minut později se již ale skóre zápasu měnilo. Álvaro Negredo poslal míč chytře za sebe, kde byl připravený Medel a chilský internacionál přízemní střelou k pravé tyčce nedal Fernándezovi nárok na další z jeho zákroků. Sevilla tak vedla 1:0. V prvním poločase se o zdvojnásobení náskoku pokoušeli postupně Álvaro Negredo, Ivan Rakitič, Fréderic Kanouté a José Antonio Reyes, ale ani jeden z nich neuspěl. Fernández se poté opět blýskl skvělým zákrokem, když chytil hlavičku Federica Fazia zkraje druhého poločasu.

Teprve v 52. minutě se do první větší šance hostů dostal Álvaro Cejudo, jehož střelu musel s vypětím všech sil likvidovat brankář Andrés Palop.

V 62. minutě se Jesús Navas a Negredo ocitli za obranou Osasuny, ale nepovedla se jim kombinace, a tak velká šance vyzněla do prázdna, zatímco na druhé straně se musel Palop vytasit dvěma pohotovými zákroky.

V 77. minutě se do obrovské šance dostal hráč Osasuny Roland Lamah, ale Palop jeho střelu dokázal vyrazit nohou. A hned o dvě minuty na to se belgický útočník dostal do druhé šance, kterou tentokrát Palop zlikvidoval rukou.

Osasuna si do konce zápasu již nevytvořila žádnou další šanci, naopak to byla Sevilla, která ještě přidala druhý gól. Jesús Navas poslal z křídla přízemní centr na hranici pokutového území, kde byl již připravený Trochowski, který napálil míč za záda bezmocného Fernándeze. Sevilla tak vyhrála 2:0.

Autor: Jan Michálek / soccernet.com, goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla se dnes konečně začne zvedat ze dna vidím to tak 2:0

Reagovat
randi

Začne, ale remízou..

Reagovat
smazaný uživatel

si nemyslím i když pravdu mít můžeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele