15. kolo
04.12.2011 16:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Real Sociedad - Málaga CF 3:2

Překvapení se zrodilo v Baskicku, kde domácí Real Sociedad potvrdil zlepšenou formu a podruhé za sebou zvítězil 3:2, tentokrát to odnesla pátá Málaga. Domácí se brzy dostali do vedení, jenže v šedesáté minutě už Málaga vedla a vypadalo to, že si dokráčí pro další tři body. Ovšem v devětaosmdesáté minutě vyrovnal Carlos Vela a už o dvě minuty později rozhodl Ifran.

Dá se říct, že hned první závažnější situace na trávníku skončila gólem. A v desáté minutě se radoval domácí Real Sociedad, jelikož vlastní branku si dal Martín Demichelis a šlo o dost kuriózní situaci. Domácí rozjeli pěknou akci po levé straně, centr Griezmanna našel přesně hlavu Agirretxeho, který koníčkem poslal míč do břevna. Od něj se však kulatý nesmysl odrazil přesně do hrudi nešikovně stojícího Demíchelise a následně do brány, Erreala vedla 1:0.

Na druhé straně nebezpečně hlavičkoval Sánchez, jeho dobrý pokus ale ve skluzu odvrátil Martínez, přičemž si dal málem vlastní gól. Minuta jednadvacátá už ale vyrovnání přinesla, Isco z pravé strany krásně odcentroval a Rondón zblízka hlavou nezaváhal - 1:1. Do konce prvních čtyřiceti pěti minut ještě měli slušné možnosti postupně Griezmann, Cazorla a Isco, všechny tři střely však paradoxně skončily pár centimetrů vedle levé tyče.

V padesáté osmé minutě neproměnil čistou gólovku hostující Duda, o minutu později už ale Málaga poprvé v zápase vedla. Nepřesnou přihrávku Rondóna vystihl v pokutovém území stoper González, jenže následně dlouho otálel s míčem, přišel o něj v souboji se Sebastianem Fernándezem a ten se štěstím překonal Brava.

Domácí zabrali, ale Agirretxe hlavičkoval těsně nad břevno. Po dalekonosné ráně Griezmann se zase zaskvěl gólman Caballero, když vytáhl balón zpod břevna. Když už to vypadalo, že utkání skončí výsledkem 1:2, přišla osmdesátá devátá minuta a v ní vyrovnání. A že to byla paráda! Erreala si vytvořila před bránou soupeře dlouho trvající tlak, míč se dostal do vzduchu, Carlos Vela si ho hlavou nadhodil a nádhernými nůžkami nádherně skóroval.

A v devadesáté první minutě odcentroval do šestnáctky Agirretxe, Ifran si pohrál s Demíchelisem a bez problémů překonal Caballera. V poslední minutě nastavení ještě mohl urvat alespoň bod pro Málagu Fernández, klíčový zákrok ale předvedl Bravo, a tak se ze zisku tří bodů raduje Real Sociedad.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No výsměch

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele