8. kolo
15.10.2011 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

RCD Mallorca - Valencia CF 1:1

Valencia potřetí v sezoně ztratila body, tentokrát za remízu 1:1 na půdě Mallorky. Hosté se v závěru prvního poločasu dostali do vedení, když se trefil Rami, jenže v poslední minutě proměnil pokutový kop Hemad a na stadionu Iberostar se body dělily. Netopýři jsou čtvrtí, po dohrání zbývajících duelů osmého kola zápasů se však s největší pravděpodobností propadnou tabulkou. Domácí vybojovaný bod posunul na devátou příčku tabulky.

Hosté byli o něco lepším týmem, ovšem ke své obvyklé hře se příliš nedostávali, což je v úvodu sezony až nečekaně častý jev. A přestože doposud výsledky Valencie rozhodně nebyly špatné, výkony by rozhodně mohly být lepší. Úvodní příležitost dnešního zápasu měl na kopačce Piatti, jenže jeho technická střela skončila vedle.

Nezáživnou první půli oživila až vedoucí branka Netopýrů, od rohového praporku odcentroval Parejo a balón se od nohy Ramiho s pořádnou dávkou štěstí odrazil do branky. Mallorca tak inkasovala v šestém ligovém utkání v řadě, čisté konto udržela jen v prvním kole. Ještě před přestávkou mohl zvýšit Canales, ovšem prostor mezi třemi tyčemi netrefil.

Šest minut po návratu ze šaten měl obrovskou šanci na vyrovnání Hemad, zblízka však hlavičkoval nad branku. Ten měl pak ještě jednu dobrou možnost, na branku si ale musel počkat až do devadesáté druhé minuty, kdy zahrál v pokutovém území rukou Topal a následnou penaltu Hemad s přehledem proměnil, čímž získal pro svůj tým důležitý bod.

Mallorca je zatím devátá, ovšem několik týmů ještě dohrává své zápasy večer, respektive zítra. Valencie v porovnání s Realem a Barcelonou ztratila, je čtvrtá a na první místo už ztrácí tři body.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
randi

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele