10. kolo
26.10.2011 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Rayo Vallecano - Málaga CF 2:0

V 10. kole La Ligy se zrodilo překvapení, když si Rayo Vallecano poradilo s Málagou v poměru 2:0. "Nová" Málaga, která pomýšlí na velké věci, tak dostala velkou ránu, která byla způsobena také tím, že hosté dohráli pouze o deseti mužích.

Do první šance zápasu se dostal útočník Raya Raúl Tamudo, který hned po třech minutách vystřelil z dálky, ale brankář Caballero dokázal jeho střelu vyboxovat do bezpečí. A jen o chvíli později musel argentinský brankář zasahovat znovu, tentokrát zneškodňoval pokus Pitiho.

A byl to právě Piti, který byl tvůrcem úvodního gólu ze 7. minuty. Jeho rohový kop totiž doplachtil až k hlavě Pedra, který míč z blízka umístil do levého horního rohu Caballerovy brány.

Po drtivém úvodu domácích se začali do příležitostí dostávat také hosté. Útočník Ruud von Nistelrooy ale stál v ofsajdu a Dudova pumelenice z přímého kopu skončila pouze na zdi. Jenže poté došlo k zásadní události zápasu, a to vyloučení Eliseua, který už ve 36. minutě uviděl přímou červenou kartu.

Rayo hned otestovalo oslabenou obranu soupeře, ale Tamudovu střelu Caballero dokázal vyrazit. O navýšení skóre se pak snažil i Piti, ale Málaga dokázala udržet do konce poločasu pouze jednobrankové manko. Po přestávce se do velké příležitosti dostal domácí útočník Miguel Perez, ale jeho střela skončila pouze na tyči. O chvíli později svůj tým zachraňoval znovu Caballero, který zablokoval střelu zblízka vystřídavšího Pacheca.

Do jediné šance hostů druhého poločasu se dostal van Nistelrooy,ale jeho hlavička mířila nad břevno. Pellegriniho svěřenci tento zápas opravdu nezvládli zrovna nejlépe. V 70. minutě pak Raúl Tamudo zasadil osudovou ránu do bezzubého soupeře, když zblízka prostřelil bezmocného Caballera. Pečetil tak výsledek na konečných 2:0.

Vallecano je tak překvapivě po 9 odehraných zápasech na skvělém 7. místě, hned právě za Málagou, která prohrála již třetí zápas v řadě, a na 5. Sevillu tak ztrácí již 5 bodů.

Autor: Jan Michálek / soccernet.com, goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mlaga posledné zápasy nič nehrá....proti Realu to beriem..ale proti Levante

tip: 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

*Malaga

Reagovat
smazaný uživatel

Nech na to pozeram ako chcem, z tohto zapasu mi vychadza 2. A pri kurze 2.5 si myslim, ze to za to riziko stoji

Reagovat
smazaný uživatel

asi dam pokud si vsadím malagu poslední dobou sice moc nehraje ale vallecano taky není nic moc tak 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele