29. kolo
22.03.2012 20:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Sevilla zabrala a výhrou v Santanderu se dotahuje na poháry

Poslední neúspěchy dostaly Sevillu pod zbytečný tlak, ta ovšem odpověděla po svém a výhrou v Kantábrii se vrací zpátky do osudí evropských čekatelů. Santander čeká na tříbodový duel už předlouhých devět kol, přičemž zůstává po ramena v bahně.

Hosté cestovali do Santanderu s vědomím posledních dvou porážek, a tak potřebovali k udržení pohárových nadějí nutně bodovat. V tomto duchu také od první minuty nastoupili na hřiště, což reflektovali šancí Trochowskiho, proti němu ale zasáhl skvělý Fernandez. Hned o chvíli nato měl příležitost na otevření skóre po Navasově pasu také Negredo, ten ovšem pro změnu nedokázal zamířit mezi tři tyče.

Andaluský celek držel i nadále tempo hry pod kontrolou, zasloužená odměna na sebe nenechala dlouho čekat: krátce po půlhodině hry střílel opět Negredo, strážce domácí svatyně balón vyrazil jen před sebe, kde se jako první nacházel pohotový Navas - 0:1.

Odpověď mohla přijít ještě do přestávky. Stuani rozehrál standardku přímo na hlavu Bedia, ten sice zakončil, avšak nepřesně. Jak už to v takovýchto utkáních bývá, přihlásil se o slovo zákonitý trest, na křižnou ránu Del Morala byl Fernandez krátký. A mohlo být ještě lépe, Trochowskiho tvrdý projektil ovšem div, že nepřerazil břevno domácí branky.

Na opačné straně pálil Babacar, ale Palop byl na místě. Trochowski potom hlavičkoval z bezprostřední blízkosti, ani přesto ovšem nedokázal zacílit přesně. Definitivně jasno potom bylo v 80. minutě, Diop si neodpustil atak na bývalého hráče HSV a sudí Gomez ho nekompromisně poslal pod sprchy! Ovšem skóre se ještě měnilo, střelec druhé branky Del Moral dokázal v nastavený využít Navasův přesný pas a uzavřel na konečných 0:3.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele