3. kolo
12.09.2011 21:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Málaga CF - Granada CF 4:0

V tradiční pondělní dohrávce nedopustila favorizovaná Málaga na domácím hřišti žádné komplikace a bez větších problémů si poradila s nováčkem z Granady vysoko 4:0. Po dvou gólech vstřelili krajní záložníci Santiago Cazorla a Joaquín Sanchez. Málaga si tak ve druhém hraném kole připsala první tři body, Granada zůstává bez bodu poslední.

Od začátku utkání Málaga vlétla na svého soupeře jako uragán a první zásah přišel už po pěti minutách hry. Santi Cazorla se dostal k odraženému balónu a pohotovou ranou z voleje překonal gólmana Fernandeze poprvé - 1:0. I nadále byl španělský záložník ve službách Málagy nejaktivnějším mužem na place a po dvaceti minutách hry měl na svém kontě čtyři střely. Gólovou zůstala však pouze tak z páté minuty.

Když se střelecky přestalo dařit Cazorlovi, předal žezlo druhému krajnímu záložníkovi Joaquínovi. Jesus Gamez poslal přesný centr před branku Granady a Joaquín hlavičkou zvýšil na 2:0. O pár minut později znovu zahrozil Joaquín a prohodil si tak s Cazorlou role. V tomto případě zůstal brankář Fernandez pozorný.

V závěru prvního dějství se do zajímavé pozice dostal také útočník domácích Ruud van Nistelrooy, ale na poslední chvíli mu balón vypíchl jeden z hostujících obránců. Granada se v první části nedostala ani jednou k výraznějšímu ohrožení branky domácích a po poločase tak svítilo na ukazateli zasloužené skóre 2:0 pro Málagu.

Cazorla si v šatně náležitě odpočinul a do druhé půle znovu vlétl rychlostí blesku. Už po třech minutách hry vstřelil svůj druhý gól zápasu z podobné pozice, jako v prvním případě a poslal tak svůj celek do tříbrankového vedení.

Po tomto gólu si domácí vybrali pár slabších momentů a šetřili síly na závěrečný tlak. Ten přišel už od 70. minuty a započal ho svou parádní individuální akcí mladík Isco. Ten se probil až před gólmana Granady, ale ve vyložené pozici nedokázal zakončit přesně. Chuť si ale Málaga napravila o tři minuty později. Cazorla utekl po levé straně a poslal balón na druhou stranu pokutového území, kde stál připravený Joaquín a také on podruhé uklidil balón do sítě - 4:0.

Závěr utkání také patřil domácím, ale pátý gól už se jim vstřelit nepodařilo. Střídající Rondón sice ještě dokázal nastřelit tyč, ale to bylo ze strany Málagy vše. Granada se ani ve druhé půli nezmohla na žádnou větší příležitost a může být ráda pouze za čtyřbrankový příděl.

Autor: Adam Tkadlec / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ha, také jsem názoru, že si domácí zastřílí a skončíí to 4:0 :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga musí ukázat sílu, takže 3:0 by mělo být minimum.

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga CF 5 - 2 Granada CF

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele