32. kolo
08.04.2012 12:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Levante UD - Atlético Madrid 2:0

V prvním nedělním utkání se v jednom ze šlágrů kola páté Levante doma postavilo proti sedmému Atléticu Madrid. Levante v utkání ukázalo, že ne nadarmo je před závěrečnou fází sezóny na této pozici a vyhrálo zaslouženě 2:0. V tabulce si tak polepšilo na osmačtyřicet bodů a stále bojuje o příčky, které by mu mohly zajistit účast v Lize mistrů. Atlético se propadlo na osmou pozici, ale stále je na dosah pohárovým příčkám.

Domácí vstoupili do utkání velmi aktivně a první zásah přišel hned po dvou minutách hry. Centr z levé strany našel přímo nohu Valda, který dobře mířenou střelou překonal gólmana Atlética Madrid Courtoise - 1:0. Domácí měli začátek opravdu brilantní a o dvě minuty později se k odraženému balónu dostal Iborra, ale ke štěstí hostujícího celku jeho rána jen těsně minula branku.

I nadále však bylo Atlético Madrid pod tlakem a v 10. minutě se skóre měnilo podruhé. Aktivní Barkero rozehrával přímý volný kop a našel svým centrem hlavu Arouny Koného, který poslal domácí do dvoubrankového vedení.

Hosté se z úvodu zápasu vzpamatovávali poměrně dlouho a první šanci měl Argentinec Salvio, ale jeho střela po rohovém kopu letěla nad branku Levante. Atlético mohlo snížit ještě před koncem prvního dějství. V nastaveném čase v dobré pozici nedokázal míč usměrnit na branku hlavičkou Miranda. Do kabin se tak šlo za vedení domácího Levante v poměru 2:0.

Do druhého dějství vstoupili hosté s cílem srovnat stav zápasu a byli aktivnějším týmem. V 52. minutě mělo Atlético jedinečnou příležitost na skórování, ale Adrian ve stoprocentní tutovce proti gólmanovi Munúovi selhal. I nadále byli hosté lepší a v další šanci se ocitl znovu útočník Adrian, ale tentokrát ve skluzu trefil pouze boční síť branky Levante.

I nadále bylo Atlético ve druhém poločase lepší, ale obrana domácího Levante zdatně odolávala. Po dalším centru se k hlavičce dostal Eduardo Salvio, ale znovu nezamířil přesně. V další šanci se pak ocitl také Falcao, ale ani tento kanonýr nedokázal svou střelu přesně usměrnit. V 83. minutě tak přišla veliká komplikace pro hosty. Miranda dostal druhou žlutou kartu a šance na vyrovnání se tak hodně snížily.

I přesto si dokázalo Atlético vytvořit ještě velikou příležitost, kterou znovu zahodil Falcao. Zejména díky své špatné produktivitě tak Atlético Madrid prohrálo na hřišti trochu překvapivě 0:2 a bude muset zabrat ve zbývajících zápasech.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jasný boj o poháry,doufám ve výhru Levante!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja v ni zas naopak nedoufam ale realne, je Levante jasnej favorit, Atletico je venku slaboucke

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico je naozaj vonku mizerne, tak rychlo dostat 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Levante bylo těch 10 minut fantastické a i proto vedli 2:0.Jenže pak odevzdali iniciativu At.Madrid a hrozili spíše jen z protiútoků.Jenže ikdyž drželi méně míč,tak všem ukázali,že i v defenzívě nejsou žádní nazdárci a vlastně k ničemu vážnějšímu soupeře nepustili.Zasloužené vítězství a snad se dostanou do LM...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele