8. kolo
15.10.2011 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Granada CF - Atlético Madrid 0:0

Atlético zklamalo na hřišti Granady, z Andalusie si veze jeden bod za chabou remízu 0:0. Byli to navíc domácí, kdo po většinu času tahal za delší konec provazu a v závěru měl k tříbodovému zisku blíže. Atlético si v tabulce příliš nepomohlo, je osmé a na konkurenci ztratilo dva body. Granada zůstává v pásmu sestupu a je osmnáctá.

Domácí se přitom mohli dostat do vedení už ve čtvrté minutě, když z levé strany parádně odcentroval Rico a po hlavičce Ucheho musela za již překonaného Courtoise zaskočit levá tyč. Ve dvacáté minutě založil akci Granady dlouhatánským a zároveň milimetrově přesným výkopem Fernandez, takže Benítez mohl jít prakticky sám na bránu, ovšem jeho technická střela levačkou skončila těsně vedle šibenice.

Na druhé straně měl čistou gólovou příležitost na kopačce Reyes, ovšem tváří v tvář domácímu brankáři selhal, stejně jako minutu předtím Gabi. Ta další za zmínku stojící událostí se přesuňme do druhého poločasu, konkrétně do šedesáté páté minuty. To vymyslel Reyes chytrý oblouček do pokutového území, Diego si míč hrudí zpracoval a následnými efektními nůžkami se snažil překvapit Fernandeze, jenže těsně minul.

V sedmdesáté druhé minutě se z pravé strany prokousal do šestnáctky Uche, místo přihrávky do stoprocentní pozice však zvolil střelu z těžkého úhlu a Courtoise nepřekonal. Patnáct minut před koncem vysunul Diego do samostatného úniku střídajícího Adriána, ovšem ten trefil jen boční síť.

Rozhodnout pak ještě mohl v úplně poslední minutě domácí Carlos Martins, mladého belgického gólmana však nepřekonal, a tak skončilo utkání zřejmě zaslouženou remízou 0:0.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3 Falcao 3

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych to viděl na trojku....1:3

Reagovat
smazaný uživatel

snad jim vale pěkně nasolí

Reagovat
smazaný uživatel

aha ja se koukal na blbej zapas prominte

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele