28. kolo
19.03.2012 21:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Racing Santander 3:1

V pondělní dohrávce Primera Division Espanyol přivítal na domácí půdě sestupem ohrožený Racing Santander. Domácí tým po dobrém výkonu dokázal potvrdit roli favorita a zvítězil 3:1, díky čemuž se vrátil na šestou pozici do boje o evropské poháry. Racing je stále osmnáctý a na záchranu nyní ztrácí tři body.

Pro hosty přitom utkání začalo více než dobře. Už ve 12. minutě se po náhodné akci trefil Christian Stuani a poslal Racing do vedení. Od té doby se však hosté snažili bránit jednobrankový náskok a to se jim stalo osudným. V 17. minutě pálil Coutinho ze střední vzdálenosti těsně mimo hostující svatyni.

Co se nepovedlo Coutinhovi v předchozím případě, napravil Juan Verdú ve 26. minutě. Ten se dostal k balónu v pokutovém území Racingu a technickou střelou překonal gólmana Toňa v brance Racingu - 1:1. Netrvalo to dlouho a domácí šli do vedení a tentokrát už se trefil talentovaný Brazilec Coutinho, který je v Espanyolu na hostování z Interu Milán. Centr Sergia Garcíi našel v pokutovém území právě Coutinha a ten přízemní ranou překonal Toňa podruhé - 2:1.

Ještě do konce prvního dějství mohli domácí přidat další trefu, ale z dobré pozice netrefil branku útočník Uche. Před koncem poločasu se na hřiště podíval také slovenský záložník Vladimír Weiss, který ve 41. minutě musel vystřídat zraněného Garcíu. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro Espanyol Barcelona.

Hřebíček do rakve pro hostující fotbalisty přišel v 52. minutě. Druhou žlutou kartu dostal Gullón a musel tak jít předčasně do sprch. Už v jedenácti fotbalisté Racingu nestíhali a v deseti lidech byli odsouzeni k porážce, což se také potvrdilo. Espanyol si po zbytek zápasu bez problémů stav pohlídal a nepustil Racing k jediné příležitosti.

Domácí nakonec přidali ještě třetí gól, kterým si pojistili své vítězství. V 80. minutě se hlavičkou prosadil Hector Moreno a upravil tak na konečných 3:1. V závěru zápasu mohl Espanyol přidat další branky, ale díky své střelecké nemohoucnosti se ukazatel skóre již nezměnil.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

no krásný lidi...sice jsem vsadil jen tak za pětku na výsledek, ale trefit kurz 15:1 vždycky potěší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele