20. kolo
23.01.2011 21:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Villarreal CF - Real Sociedad 2:1

Villarreal sice nejtěsnějším možným rozdílem, avšak zcela po zásluze porazil Real Sociedad a parádním způsobem zareagoval na včerejší vítězství Valencie proti Málaze.

Donostia vystřelila na branku soupeře všehovšudy jednou, ovšem Mikel Aranburu zacílil obzvláště přesně. Villarreal se však nenechal zahanbit a díky dvěma brankám Rossiho zápas otočil ve svůj prospěch. Villarreal tak i po dvacátém kole zůstane na třetí příčce s dvoubodovým náskokem na Valencii, Erreale patří jedenáctá příčka se ztrátou pěti bodů na prozatím páté Atlético Madrid.

Villarreal byl jednoznačně útočnější nežli baskický celek, kterému se nedařilo zejména ve středu pole. Většinu akcí Realu Sociedad táhli krajní záložníci Antoine Griezmann a Daniel Estrada, nejlepší nahrávač i střelec mužstva Xabi Prieto tentokráte neměl moc prostoru.

První gólový moment obstaral již zmiňovaný Aranburu, ale jeho vcelku šťastné brance předcházela vynikající souhra zprava centrujícího Daniela Estrady a hlavičkou nahrávajícího Joseby Llorenteho. Aranburova hlavička však trefila břevno, od něhož by se odrazila ven, ovšem plachtící Diego Lopéz si míč nešťastně sklepl zády do sítě.

Odpověď Villarrealu přišla z kopaček Santiho Cazorly, který prošel středem pole a přesnou přihrávkou našel Rossiho, který se nerozpakoval a švihnul míč nad padajícím Claudiem Bravem do sítě. Stejná spolupráce se opakovala i po změně stran a i tentokráte skončila brankou Rossiho, který tváří tvář Bravovi nezaváhal a umě ho přeloboval.

V dalším průběhu utkání neměl Real Sociedad žádnou šanci, zatímco domácí mohli skórovat minimálně dvakrát, a to z kopačky Rossiho a posléze Marca Rubéna. Zatímco italského forvarda vychytal Bravo, Rubénovi jen o kousek netrefil branku. El Madrigal se tak dočkal dalšího žlutého vítězství, v pořadí již pátého.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas 2:0 real je doma best x)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele