36. kolo
11.05.2011 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

UD Almería - Villarreal CF 0:0

V naprosto nezajímavém utkání proti sobě nastoupily týmy Almeríy a Villarrealu. Ani jeden tým již o nic nehraje, a tak se hrál velmi nudný fotbal a k vidění nebyl ani jeden gól. Almería zůstává beznadějně poslední, Villarreal je s přehledem čtvrtý a o tuto příčku již nemůže přijít.

Utkání přitom začalo velmi svižně a hned ve druhé minutě se domácí radovali z gólu, ten však nemohl být pro ofsajd uznán, Ulloa se tak radoval předčasně. Nejlepším hráčem na hřišti byl po celých devadesát minut útočník Žluté ponorky Nilmar, které mohl poprvé skórovat již ve čtvrté minutě, v obrovské šanci po přihrávce Valera ovšem nedal.

V sedmé minutě pak obešel hned tři domácí obránce, jeho křížná rána ovšem minula levou tyč branky Almeríy. One-man show pokračovala ve dvacáté třetí minutě, kdy Nilmar využil velké chyby v obraně, kterou předvedl Luna, následně však trefil jen tyč!

Po půlhodině hry to byl znovu Nilmar, který se snažil rozproudit jinak obrovsky nudný duel, tentokrát pro změnu hlavou přestřelil. Chvíli po něm se do šance dostal i sváteční střelec Senna, ten však jen potvrdil svou vizitku a možnost zahodil.

Druhý poločas na stadionu Mediterráneo nepřinesl ani jednu gólovou příležitost, a tak není divu, že zápas skončil bezbrankovou remízou. Ta v podstatě vyhovuje oběma celkům, domácí získali další symbolický bod, hosté zase definitivně pojistili čtvrté místo a tím tedy účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Já osobně bych ještě rád poděkoval Nilmarovi, jako jediný se dnes staral vzruch před brankou a díky němu tak diváci (včetně mě) neusnuli nudou.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele