1. kolo
29.08.2010 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad - Villarreal CF 1:0

Real Sociedad porazil nejtěsnějším možným rozdílem Villarreal, který se na Anoetě k praničemu nezmohl. Jeden z adeptů na postup do evropských pohárů neskonale zklamal, nedokázal si vytvořit žádnou výraznější příležitost a po zásluze jednou inkasoval, ač nemuselo zůstat pouze u jediného brankového momentu.

Zápas se rozjížděl pozvolna, oba soupeři se spíše oťukávali a bojovali o střed pole. První ohrožení domácí branky představovaly nepřesné pumelice Marcose Senny a Joana Capdevily, na druhé straně rozhodčí daroval Realu Sociedad příležitost zahrávat malou domů z malého čtverce, ale Francisco Sutil obranný val na brankové čáře nepropálil.

V pětatřicáté minutě měl obrovskou příležitost Carlos Martínez, ale jeho hlavička po rohovém kopu prosvištěla okolo břevna branky Diega Lopéze. Zkušený brankář Villarrealu pak měl velké potíže s přímým volným kopem Xabiho Prieta, ale čisté konto uhájil.

Real Sociedad se postupem času otrkal a zkušenějšího soupeře začal v poli výrazně přehrávat. Druhý poločas už byl zcela v jeho režii a není divu, že se před hodinou hry radovali z konečném důsledku vítězné branky. Xabi Prieto si fantasticky narazil s Viquerou a bez větších potíží překonal bezmocného, osamoceného Diega Lopéze.

I následující minuty patřily odhodlaně bojujícímu domácímu celku, který si vytvořil další pěkné příležitosti. Nejvíce při chuti byla ofenzivní opora týmu a střelec první prvoligové branky po tříleté odmlce Xabi Prieto, ale druhou branku nepřidal. Villarreal působil zkoprněle a žádnou vážnější šanci si v závěru nevytvořil.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele