1. kolo
28.08.2010 22:00 CET
1 : 4
(1:2)

Reportáž

Levante UD - Sevilla FC 1:4

Fotbalisté Sevilly si po zpackaném dvojzápase španělského Superpoháru i Ligy mistrů spravili chuť a domácí Levante vcelku bez problému přehráli 1:4. Hosté o svém vítězství rozhodli už v první poločase, kdy na Suarezovu penaltu odpověděli Konko a Negredo. Ve druhém dějství pak přidali další branky znovu Konko a Renato.

Už v 10. minutě měli domácí fotbalisté skvělou příležitost dostat se do vedení. Luca Cigarini zahrál v pokutovém území jasně rukou a rozhodčí nejenže obdaroval hráče žlutou kartou, ale také nařídil pokutový kop ve prospěch Levante. Ruben Suarez s penaltou neměl problémy, takže domácí vedli na Sevillou 1:0. Vedení domácího celku však příliš dlouho nevydrželo, Sevilla zahrávala rohový kop na jehož konci byla dalekonosná střela, která se od tyče odrazila k volnému Konkovi, a ten hned za dvě minuty po vstřelené brance Levante vyrovnal na 1:1.

Také hostům se naskytla možnost pokutového kopu, i když nutno podotknout, že zákrok obránce Cerry byl na samotné hraně domácí šestnáctky. Nicméně rozhodčí penaltu odpískal a tu jasně proměnil Negredo. Sevilla měla i další šance na navýšení výsledku, ovšem žádný s pokusů už v brance neskončil, tedy alespoň co se týkalo prvního poločasu. Ve druhém dějství totiž už opět začali padat branky.

V 62. minutě si na hranici ofsajdu zpracoval míč Konko a potupnými jesličkami brankáři Munuovi zvýšil už na 3:1 pro FC Sevillu. Konečnou podobu výsledku dal až dvě minuty před koncem utkání Renato. Carlos mu z pravé strany poslal přesný centr a Renato ho v pohodě zužitkoval - 4:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele