15. kolo
11.12.2010 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Villarreal CF 1:0

Villarreale, Villarreale, takhle se o třetí flek, jenž by v podstatě znamenal zisk titulu v soutěži ostatních týmů, nebojuje! To v Getafe toho o bojovnosti, odhodlanosti a síle vůle vědí hodně, protože v duelu s Villarrealem dokázali, že lze i v oslabení porazit soupeře ze špice tabulky. El Geta si hlasitě řekli o to, abychom je zahrnuli mezi vážné adepty na účast v příštím ročníku evropských pohárů.

Utkání v závěru rozhodl Juan Albín krásnou brankou k levé tyči Lopézovy branky. Střelec sice kvůli bujaré oslavě inkasoval druhou žlutou kartu a poslal své mužstvo do devíti, radost svých spoluhráčů a fanoušků však nezkazil. Villarreal se prezentoval velice slabým výkonem a svou přesilovku vůbec nezvládl. Souboj nenabídl moc krásy, obzvláště v prvním dějství nebylo k vidění v podstatě nic.

Jediným zajímavým momentem byla kosa Daniela Caty Díaze na unikajícího Nilmara, po níž byl po zásluze vyloučen. Poznamenání hodnou střelu jsem zaznamenal až krátce po přestávce, ale Codinu pokus Nilmara moc nevystrašil. Na druhé straně totéž platí o střele Manu del Morala, kterého pěkně vychytal Diego Lopéz.

Trošku zábavy přišlo až po hodině hry, kdy se aktivní domácí mužstvo mohlo prosadit po střelách Mikua a Pedra Riose, oba pokusy se ale těsně nevešly do branky. Zápas směřoval k remízovému konci a nezdálo se, že by se fanoušci dočkali gólového zhodnocení jejich výdajů na návštěvu poloplného stadionu.

Jenže pozor! Juan Albín se rozhodl vše změnit a díky výborné práci svých spoluhráčů a dobré kopací technice poslal míč do sítě bezmocného Lopéze. Oslavu pojal ve striptízovém duchu, a proto byl zaslouženě odměněn žlutým kartónkem, jenž v páru s druhým tvoří kartónek červený. El Geta však neměli problém výhru udržet a radují se z výborného kolektivního výkonu a semknutí, vítězství, ale hlavně posunu na sedmou příčku. Villarreal zůstává se třiceti body třetí.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 3

Reagovat
Tomtaf

5:0

Reagovat
randi

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

jasná 2!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele