36. kolo
11.05.2011 22:00 CET
3 : 2
(0:2)

Reportáž

CA Osasuna - Sevilla FC 3:2

Osasuna neuvěřitelně otočila špatně se vyvíjející duel se Sevillou a obrovsky se tak přiblížila záchraně. Pamplonští ještě o poločase prohrávali 0:2, tři minuty před koncem to pak bylo 1:2. Přesto domácí vstali z mrtvých a v nejkrásnějším utkání nedělního programu La Ligy zvítězili 3:2. Sevilla si tak i nadále komplikuje cestu za evropskými poháry. Po dvou brankách dnes dali Kike Sola a Alváro Negredo.

Utkání začalo velmi svižně a hned po pár desítkách vteřin mohli oba týmy skórovat. Nejprve se do šance probojoval hostující Kanouté, hned z protiútoku pak zahrozil Cejudo, v obou případech se však zaskvěli brankáři. V šestadvacáté minutě šla hostující Sevilla do vedení, z volného přímého kopu odcentroval Sergio Sánchez a Alvaro Negredo hlavou do protipohybu gólmana Ricarda poslal hosty do vedení.

Trvalo to jen dvě minuty a Sevilla vedla o dvě branky. Z levé strany odcentroval Diego Perotti, míč tečoval jeden z obránců tak nešťastně, že plachtil za záda Ricarda, ten však konečky prstů dokázal balón vytěsnit na tyč. Bohužel pro Osasunu se však kulatý nesmysl odrazil od brankové konstrukce k úplně volnému Negredovi, jenže tak rybičkou mohl do odkryté svatyně zavěsit.

V druhém poločase ovšem hráli už jen domácí. Hned po čtyřiceti vteřinách hry si naběhl na Camuňasův centr na bližší tyč Kike Sola a jemnou tečí snížil na 1:2. Prakticky hned v zápětí mohl vyrovnat Damía, jeho hlavička ovšem skončila těsně nad břevnem.

I nadále se hrál zajímavý fotbal, Negredo mohl zkompletovat hattrick, proti tentokrát byla branková konstrukce za brankou. V osmdesáté šesté minutě přišel na hřiště domácí Dejan Lekič, tento tah se vyplatil na jedničku. Lekič ihned po svém příchodu na hřiště rozjel akci na Cejuda, který našel Solu a bylo to 2:2!

A v poslední minutě normální hrací doby sám Lekič rozhodl o tříbodovém zisku pro Osasunu! Perfektní prudký centr z levé strany poslal do pokutového území nejlepší hráč zápasu Camuňas, míč se odrazil k Lekičovi a ten překonal Varase potřetí. Osasuna si výhrou polepšila na jedenáctou příčku ligové tabulky a je zřejmě zachráněna, Sevilla zůstává sedmá a na šesté Atlético ztrácí jen pár gólů ve skóre.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lol.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele