13. kolo
06.12.2009 19:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Villarreal CF - Getafe CF 3:2

Villarreal i přes nepříznivý průběh zvládl utkání s Getafe. Přestože brzo prohrával a měl vyloučeného hráče.

Getafe mělo bleskový start. Casquero založil akci přihrávkou do strany, Gavilán nacentroval, obránce odvrátil míč jen k Pedro Leonovi, a ten krásnou prudkou střelou otevřel skóre. Villarreal byl ochromen, do další šance si naběhl Soldado, ale placírkou zamířil v dobré pozici těsně vedle branky. V 17.minutě bylo vyrovnáno. Senna poslal zpětnou přihrávku na Capdevilu a ten ze strany prostřelil hostujícího gólmana. Další šanci Villarrealu měl málem Nilmar, ale obránce Boateng s ním šel do souboje a mohl být rád že se nepískala penalta. V následujících minutách neměla hra takovou dynamiku, odehrávala se především ve středu hřiště, daleko od branek. A když už se míč dostal blíže nim, obránci u něj byli včas. Obrovská šance domácích byla ve 42.minutě, když se po efektním přiťuknutí svého spoluhráče v útoku k míči dostal Rossi, ale Ustariho neprostřelil.

Štěstí se ke Getafe přiklonilo i z kraje druhé půle. Casquero byl poněkud nešťastně sražen ve vápně a Soldado přidělenou penaltu využil. Bylo to 1:2. Navíc byl Cani po druhé žluté kartě vyloučen. Domácím hráčům plály vášně, na hřišti padly další karty. Kouč Villarrealu vystřídal, za Nilmara přišel jiný útočník Joseba Llorente, za Pirese Cazorla. A Cazorla byl rázem opět miláčkem domácích fans. Míč mu naservíroval Bruno, záložník si jej zpracoval do vzduchu a střelou z voleje překonal Ustariho. Utkání spělo k remíze, ale přece jen se ještě ke slovu dostal Villarreal. Godín našel před brankou Capdevilu, a ten nemohl z jasné pozice nedat. Domácí vyhráli 3:2.

Autor: Radek Nosil / -

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele