38. kolo
15.05.2010 22:00 CET
2 : 3
(1:1)

Reportáž

UD Almería - Sevilla FC 2:3

Sevilla v posledním utkání dokázala přestřílet Almeríi a v příští sezoně si zahraje předkolo milionové Ligy mistrů. Hrdinou hostů se stal Rodri, jenž vstřelil v poslední minutě utkání vítěznou branku. V utkání se rovněž vylučovalo, červenou kartu obdržel Negredo.

První šanci a vlastně počáteční tlak měla domácí Almería. Piatti se řítil sám na branku hostů, ovšem brankář Palop skvěle zasáhl. O chvíli později se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu, Stankevicius v pokutovém území zahrál rukou, jenže píšťalka hlavního sudího zůstala němá. Sevilla měla i nadále velké štěstí, Almería trefila z přímého kopu břevno. Nicméně byl to celek z Andalusie, který se ujal vedení. Kanonýr Kanouté ve vzduchu trefil míč hlavou přesně k levé tyči domácí branky. Brankář Esteban byl bez šance - 0:1 pro Sevillu. Odpověď mohla být okamžitá, jenže opět znovu skvěle zasáhl Palop. Almerii se ale nakonec podařilo vyrovnat. Po centru Ortize se ujal nekompromisní volej Soriana a bylo srovnáno - 1:1.

V 53. minutě, tedy po změně stran, se opět měnilo skóre ve prospěch Sevilly. Diego Capel posunul míč na Jesuse Navase, jehož centr si dopravil do vlastní sítě nešťastník Chico - 1:2 pro Sevillu. Hosté si pak ale zbytečně zkomplikovali celé utkání, Negredo totiž obdržel za urážku rozhodčí červenou kartu a Sevilla dohrávala v oslabení. Almería početní převahu využila, nádhernou trefou vyrovnal na 2:2 Ortiz. Byla to vskutku povedená rána a Palop se natahoval marně. Sevilla musela hru otevřít, nic jiného jí také nezbývalo. V poslední minutě utkání se stal hrdinou hostů Rodri, Sevilla vyhrála 3:2 a může se těšit na předkolo Ligy mistrů.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla stejně jako loni - haluz v poslední minutě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele