23. kolo
21.02.2010 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

UD Almería - Atlético Madrid 1:0

Fotbalisté domácí Almerie se postarali o poměrně velké překvapení. Brankou v samotném závěru totiž dokázali na svém stadionu přehrát Atletico, které před týdnem senzačně zdolalo Barcelonu.

Jako první se zapotil hostující gólman Asenjo. S pokusem Goitoma si ovšem hravě poradil. Na druhé straně provětral jeho protějška Alvese dalekonosným pokusem Jurado. Oba soupeři se oťukávali, šancí příliš nebylo. Asi největší přišla po půlhodině hry. Cisma zakroutil svůj přímý kop přímo do míst, kde číhal Piatti, jehož levačku Asenjo fantasticky zastavil před brankovou čárou. Domácím narostla křídla za pár chvil neuspěl ani Soriano.

Těsně před přestávkou musel své umění ukázat rovněž gólman Alves. Forlan napřáhl z velké dálky ovšem trajektorii letu míče utnul skvělým postřehem právě domácí brankář. Nástup do druhého dějství přeci jen patřil Atleticu. K hlavičce se na malém vápně dostal Tiago, prostor mezi třemi tyčemi ale netrefil. Na druhé straně přála Asenjovi pořádná dávka štěstí. Cismův roh milimetrově přesně našel Chica, jeho hlavičku zastavilo břevno.

Hra dostávala patřičný náboj, útok střídal útok. Další zmatky v domácím vápně nevyužil nejprve Reyes, k dorážce se krátce poté dostal i Portugalec Sabrosa, ani on však bezbrankový stav nezlomil. Deset minut před koncem se k velkému sólu skrz obranu Almerie odhodlal Tiago, jeho střela z hranice vápna ale postrádala potřebné parametry. Závěr zápasu ovšem patřil hostitelům. Ortiz ani Soriano své příležitosti nevyužili, Cismův roh však Perea vrátil pouze na kopačky Piattiho a ten s přehledem překonal Asenja. Víc se už nestalo, a tak Almeria může slavit důležitou výhru v boji o záchranu.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele