10. kolo
08.11.2009 21:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Sevilla přestřílela Villarreal

Atraktivní utkání viděli diváci v metropoli Andalusie, kde domácí Sevilla porazila Villarreal po boji 3:2. Rozhodující se ukázalo střídání Kanoutého a Adriana, kteří rozhodli celé utkání. Domácí se posunuli na třetí místo La Ligy, Villarreal zůstává šestnáctý.

Oba týmy se do hry pustily s chutí, už ve 2. minutě střílel po rohu Pires. V 7. minutě se blýskl pěkným průnikem Navas, který nahrál Negredovi, ten přiťukl Perrottimu, ovšem Diego López byl pozorný. V 9. minutě se ovšem stadion Sánchez Pizjuan nadšením. Po rohu Navase a mírném zmatku ve vápně Luis Fabiano propálil Diega Lópeze.

O minutu se mohla Sevilla radovat znovu, když si Negredo vyměnil míč s Navasem, ale jeho pokus zneškodnil Diego López. Domácí ovládali zápas a Villarreal se osměloval v útoku jen pomalu, táhnul ho zejména Pires. Ve 24. minutě pálil mimo Cani po přihrávce Rossiho, ale pak už se dočkala i "Žlutá ponorka". Mušketýr Pires si narazil s Brunem a ukázkovým volejem překonal ve 28. minutě Palopa.

Negredo zkoušel nachytat Diega Lópeze v 33: minutě, leč neúspěšně. Pak se Sevilla mírně stáhla a nechala osud zápasu v rukou hostí. Ještě do konce poločasu to zkoušel jednou Negredo, ale další šance se už nevyskytly.

Druhý díl začal stejně jako první svižně a s nasazením. K žádným větším šancím však nedošlo až do 59. minutě. To totiž hosté strhli vedení na svou stranu, Fuster využil odražený míč po střele Rossiho a nekompromisně zavěsil. Vedení nicméně nevydrželo hostím příliš dlouho, neboť v 61. minutě převzal přihrávku vystřídavšího Adriana levačkou Luis Fabiano, přehodil si míč na pravačku a opět překonal Diega Lópeze.

O čtyři minuty později vybuchl stadion opět radostí. Perrotti rozehrál nakrátko roh, Adriano načechral míč do šestnáctky, ten přistál na hlavě dalšího vystřídalce Kanoutého a domácí se ujali vedení. Další šance měli Fabiano po přihrávce Navase a Kanouté po rohu, ale gól se neurodil.

Sevilla opět trochu polevila, ovšem Villarreal z toho nedokázal vytěžit žádnou vážnější šanci. Naopak zvýšit náskok mohl po přihrávce Navase Kanouté, ale nastřelil pouze tyč. Sevilla v posledním utkání kola přeskočila Valencii a rozhodně nevzdává boj o titul.

Autor: Jaroslav Smrž / www.marca.es

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele