30. kolo
04.04.2010 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Real Valladolid - Villarreal CF 0:2

Villarreal vyhrál ve Valladolid a ztrácí už jen dva body na Athletic Club, který na šesté příčce okupuje první pohárovou příčku. Hosté zlomili prokletí, deset let ve Valladolidu nevyhráli, ba nevstřelili branku, nyní si odvážejí cenné a zasloužené vítězství, jímž soupeři pěkně zavařili.

Valladolid měl už v loňské sezóně namále, ale nakonec se udržel. Letos už je to horší, Valladolid je předposlední a potýká se s absolutním výpadkem formy, což může být osm kol před koncem smrtelná kombinace.

Hosté se osmělili jako první a hned z toho byla branka. Ibagaza našele za vápnem Angela Lopeze, který švihnul míč do sítě. V následné šanci selhal Ariel Ibagaza. Stejně si počínal i Fabian Canobbio na druhé straně. První vážnější zákrok si Diego Lopéz připsal až po půlhodině hry, kdy krásnou robinsonádou zneškodnil Costovu střelu.

První poločas hostujícímu celku vyšel, přesto se hrálo velmi vyrovnané a bojovné klání. Na domácích ale byla znát velká krize, jakákoliv snaha o kombinaci většinou končila na nepřesných přihrávkách či centrech. Stejný obraz platil i ve druhé půli, ve které Villarreal převzal iniciativu a byl nebezpečnější.

Llorente v šestapadesáté minutě ještě Fabricia nevyzrál, ale za tři minuty později už se třepotal míč ve Fabriciově síti. Tlak hostí vygradoval ve chvíli, kdy Nilmar umístil míč do sítě po Capdevilově přihrávce a tím takřka rozhodl utkání. Valladolid byl bezzubý, jedinou šanci měl Medunjanin, jehož střela ale mířila nad.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele