34. kolo
25.04.2010 17:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Racing Santander - Villarreal CF 1:2

Důležitý zápas pro obě mužstva nakonec vyzněl lépe pro Žlutou ponorku. Byť tomu nic dlouho nenasvědčovalo. Po poločase totiž vedl domácí Racing a o osudu zápasu tak rozhodla až druhá půle.

V té si ovšem Villarreal nechal své dva údery až na poslední dvacetiminutovku. Díky nim teď výrazně posílil svou naději na účast v evropských pohárech. Po ztrátách Mallorcy a Sevilly navíc stále může pomýšlet na účast v Lize mistrů. To by bylo vzhledem k průběhu sezony doslova neskutečné. Naopak krize Santanderu na vlastním hřišti trvá. Z šestnácti zápasů totiž Portugalovi svěřenci urvali mizerných 14 bodů.

Proto začali hostitelé od první minuty pěkně zostra. Pokus Tchiteho ale brankář Lopez s přehledem ukryl ve svých rukavicích. Odpověď Villarrealu obstaral Rossi, proti jehož ráně se postavil do cesty pro změnu domácí brankář Coltorti. Následně měl zahrát rukou Christian a rozhodčí také ukázal na penaltový puntík, ale vlna protestů ze strany domácích hráčů a konzultace s asistentem na pomezí nakonec vedla ke změně rozhodnutí s tím, že rukou zahrál Nilmar.

Santander šel o chvilku později do vedení. Canales si na hranici pokutového území zpracoval míč, zažongloval s ním, otočil se a výstavní ranou nedal Lopezovi šanci. Hostující gólman poté vyrovnal stav soubojů s domácím mladíčkem, když zlikvidoval Canalesovu hlavičku zblízka. Po přestávce už řádili hosté. Cani s Capdevilou si sice ještě na Coltortiho nepřišli, v 70. minutě ovšem Godin střelou ke vzdálenější tyči vyrovnal. O deset minut později vyslal do vápna Racingu další ostrý míč Cazorla, Escudero trefil břevno a odražený míč uklidil do sítě Nilmar. Bylo rozhodnuto.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele