32. kolo
13.04.2010 22:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Villarreal CF 3:0

Přímý souboj o účast v pohárech vyšel jednoznačně. Fotbalisté Getafe asi již definitivně přešli svou nedávnou krizi a vítězstvím 3:0 nad žlutou ponorkou nakopli svou loď do bran fotbalové Evropy.

Rozdíl mezi oběma týmy činil před zápasem dva body. Sedmý Villarreal navíc měl v zádech tři výhry v řadě a minimálně bod chtěl z madridského předměstí přivézt. Bezbrankový první poločas také odpovídal vážnosti tohoto duelu. Nic nepředvídalo dění, které se mělo odehrát v půli číslo dvě. Po porážkách Sevilly, Valladolidu či Gijonu tedy přišlo pro Villarreal kruté vystřízlivění. Úvodních 45 minut ovšem patřilo hostům.

Této pasáže budou žlutí litovat asi nejvíce. V tutové šanci se totiž dvakrát před gólmanem Codinou objevil naprosto nekrytý Nilmar, ani jednou však míč do sítě neprotlačil. Zejména druhý zákrok domácího gólmana si zasloužil potlesk na otevřené scéně. Také start do druhého pokračování zápasu sedl lépe Garridovým svěřencům. Pires efektivně uvolnil Rossiho, jeho střelu naneštěstí pro Villarreal zastavila tyč. Poté se iniciativa přesunula na kopačky Getafe.

Prakticky z první vážnější šance hráči ze španělské metropole dokázali udeřit. Po velké chybě gólmana Lopeze se zmocnil míče Miku a uklidil ho do poloprázdné branky. Poté měl dvě solidní příležitosti ke zvýšení náskoku Gonzalez, jenže neuspěl. Gólového vyjádření dosáhlo Getafe až pár chvil nato. Manu zahrával přímý kop, který se od tyče odrazil přímo do nešťastného Lopeze a ten nechtěně zvýšil na 2:0. V samotném závěru pak podnikl další výpad do otevřené obrany Miku a pod tříbodový zisk svého týmu vtiskl pevné razítko.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele