4. kolo
23.09.2009 22:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Getafe CF - Valencia CF 3:1

Getafe překvapivě porazilo na domácím stadionu Alfonsa Pereze Valencii, která utrpěla první porážku v sezoně. V tabulce patří netopýrům šesté místo, madridský celek je na osmém místě.

První střela utkaní přišla v páté minutě po nedorozumění v obraně hostí se dostal ke střele Casquero, jehož tečovaná rána skončila dva metry nad brankou hostů. Další šanci utkání mělo opět Getafe, Miguel Torres našel přesným centrem Manu del Morala, který hlavičkoval těsně vedle.

Dvaadvacátá minuta přinesla první branku, po pěkné akci hostů našel Joaquin nabíhajícího Villu, jenž prostřelil Ustariho a poslal netopýry do vedení. Hned o pár vteřin později však bylo vyrovnáno, bez kopačky nahrávající Gavilan našel Casquera, kapitán domácích posunul na Manu del Morala a útočník madridského celku se tentokráte trefil do černého - 1:1.

Ve 38. minutě se domácím podařilo skóre obrátit, rohový kop smolně nadzvedl Mathieu a na zadní tyči Manu del Moral měl snadnou pozici ke vstřelení svého druhého gólu. Čtyři minuty před koncem mohli své vedení domácí ještě zvýšit, těsně vedle hlavičkoval stoper Cata Diaz.

Druhý poločas začal nepřesnou ranou Miguela, na druhé straně pálil Adrian, brankář Moya byl ale na místě. Poté měli hráči Getafe další šanci, Pedro Leon mířil těsně vedle. Po více než hodině hry pálil Banega metr vedle pravé tyče domácí branky. V 70. minutě Getafe zvýšilo svoje vedení, krásně se trefil z přímého kopu Pedro Leon. Hosté od té doby tlačili domácí a ti spoléhali na rychlé brejky, jeden z nich mohl využít Manu del Moral, jeho střela se ale otřela jen o boční síť. Tři minuty před koncem hlavičkoval z malého vápna nikým nekrytý David Villa, jenž však hlavičkoval nepochopitelně mimo. Znovu zkompletovat hattrick mohl Manu, ovšem znovu mířil jen těsně vedle.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

upravte si střelce gol dal villa ne silva jinak jedině dobře že valencia ztratila... HALA MADRID

Reagovat
cerwi

achjo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele