8. kolo
24.10.2009 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - RCD Mallorca 1:1

Nový kouč Atletica Madrid Sanchez Flores zatím pouze z tribuny sledoval nepříliš povedené vystoupení svých nových svěřenců. Vinou vyrovnání soupeře v nastaveném čase tak bere z tohoto utkání pouhý bod, což je pro současné Atletico hodně málo.

Méně slavnější madridský klub zažívá hodně nepovedené období. Zatímco loni proháněl vedoucí duo Barcelona - Real, nyní se krčí hluboko v dolní polovině tabulky. Z krize ho po porážkách na hřištích Osasuny a Chelsea nedostalo ani domácí střetnutí s Mallorcou. Už ve třetí minutě si zkoušel vymodlit penaltu Diego Forlán, sudí však zákrok na jeho osobu v podání Ramise ponechali bez povšimnutí.

Domácí se nakonec přeci jen pokutového kopu dočkali. Simao se pokoušel utancovat Josemiho a najít lépe postaveného Forlána, bek Mallorcy však ve vápně zahrál rukou a uviděl druhou žlutou kartu, čímž pro něj zápas skončil. K exekuci penalty se postavil právě uruguayský útočník, ale velkou šanci na otevření skóre zahodil a vůbec netrefil branku.

V zápase už potřetí se Atletico dožadovalo odpískání pokutového kopu krátce po startu druhé půle. Opět se do role hlavního protagonisty převtělil Forlán, jeho centr letící do vápna srazil rukou Ramis a sudí i tentokrát nařídil penaltu. Uruguayec se rozhodl napravit si reputaci, znovu se ujal exekuce a poslal brankáře Aouateho na opačnou stranu. Ramis navíc dostal podobně jako Josemi druhou žlutou.

Atletico nepolevovalo a blízko ke gólu měli krátce nato Simao a střídající Cleber Santana. Oba ale nasměrovali své pokusy těsně vedle. První vážnější šanci si fotbalisté z Baleárských ostrovů vypracovali až v 87. minutě. Hlavička Weba v síti ještě neskončila. Tolik štěstí už brankář De Gea neměl v nastaveném čase, kdy ho překonal Valero a rozhodl tak o dělbě bodů.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jasna zalezitost 4-1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je atletico neporazi rozdilem tridy tak uz ne zacnou srat

Reagovat
smazaný uživatel

ta vaše předpokladana sestava Atletika je skoro cela spatne XD

Reagovat
smazaný uživatel

Dělal sem ji já a mohu rozdílnost jednouduše argumentovat.

1. Existuje několik předpokládaných sestav a většinou dělám výběr z nich (takže to nepochází z mé hlavy, ale z hlav španělské kopané bližších novinářů)

2. Jestliže sis četl preview, předpokládal sem nad pozměněním několika pozic v sestavě...

3. Tvá poznámka mi přijde naprosto scestná, nemohu si pomoci. Jako bychom měli býti dokonalí a před zápasem uhodnout všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

To není nic proti tobě jen mě to přijde srandovní

Reagovat
smazaný uživatel

Hosté dlouho hráli o 9 lidech a nakonec si za velice bojovný výkon odvezli zasloužený bod!!!!!!!Madrid úplně trapnej a takovýmhle výkonem jen těžko budou vyhrávat!!!!!!!Ujfaluši hrál taky velice podprůměrně.....

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorka bravo!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele