9. kolo
31.10.2009 22:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Atlético Madrid 1:0

Své trápení prodloužili fotbalisté Atletika Madrid, kteří tentokrát nestačili na Athletic. Hosté byli po většinu zápasu lepším týmem, dokonce dvakrát nastřelili brankovou konstrukci, jenomže trefa z 19. minuty, o kterou se postaral Javi Martinez, rozhodla zisk tří bodů ve prospěch domácího Bilbaa.

Už ve 12. minutě mělo Atletiko obrovskou možnost ke skórování, brankář Iraizoz nepříliš jistě vyrazil centrovaný míč přímo před Maxiho Rodrigueze, který vzápětí hlavičkoval do tyče. Před brankou vznikl ještě závar, o dorážku se pokoušel Agüero. Atletiko bylo v úvodu aktivnější, Simaův přimý kop šel ale nad. Domácí Bilbao ale udeřilo. Po standardní situaci se dostal k hlavičce Javi Martinez a Athletic vedl 1:0. Za chvíli mohl zvýšit Oscar de Narcis, který postupoval sám na Asenja, brankář Atletika si s ním velmi dobře poradil. Hosté se snažili o co nejrychlejší vyrovnání, Forlán přihrál před branku Agüerovi, jenomže ten v tísni nezakončil dobře.

Po změně stran hráli především hosté z Madridu. Maxiho střele scházely centimetry a o chvíli později namířil svůj pokus pouze do boční sítě. Bilbao bylo vystaveno velkému tlaku, jenže nájezdy Atletika v brance nekončili. Diego Forlán dokonce trefil tyčku, po něm Sergio Agüero břevno. Další Forlánovu střelu vyrazil Iraizoz na rohový kop. Atletiku se nakonec vyrovnat nepodařilo.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele