6. kolo
04.10.2008 20:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Villarreal CF - Real Betis 2:1

Villarreal popáté v řadě zvítězil, když na domácím stadionu dokázal porazit Betis, který sice vstřelil první branku utkání, vedení však uhájit nedokázal a nakonec si nepřipsal na svoje konto ani bod. Žlutá ponorka se posunula v tabulce na první pozici, Betis je osmnáctý.

Aktivněji do utkání překvapivě vstoupil Betis, první šanci si však připsali domácí, ve třinácté minutě našel Ibagaza v pokutovém území útočníka Rossiho, který však nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče. Ve dvacáté minutě byl hostující tým odměněn za svoji snahu brankou, Mark Gonzáles výborným centrem našel Damiu, který si naběhl za stopery Villarrealu a levačkou nedal šanci Diego Lopezovi. Po půl hodině hry pálil hostující záložník Cani k levé tyči domácí branky, Diego Lopez jeho pokus dokázal vytěsnit na roh. Další šanci hostů poté měl Mark Gonzáles, ovšem minul. Na druhé straně pálil z přímého kopu mimo Ibagaza. Domácí sice v závěru poločasu přidali, víc než na nepřesnou střelu Rossiho se však nezmohli.

Na začátku druhého poločasu vyzkoušel pozornost hostujícího brankaře Casta svoji střelou Javi Venta. Po hodině hry přišla na hřiště dvojice Guille Franco a Robert Pires, kterým se povedlo rozhýbat ofenzivu domácích. V 68. minutě pak dokázali domácí využít jedné z mnoha standartních situací, Ibagaza našel v pokutovém území Gonzala Rodrígueze, který krásnou hlavičkou na zadní tyč srovnal skóre na 1:1. Hned za minutu a půl se mohli domácí fanoušci radovat znovu, agilní Ibagaza nacentroval na Pirese, který na malém vápně našel úplně osamoceného útočníak Llorenteho, který svým třetí gólem v sezoně poslal Villarreal do vedení. Od té doby domácí celek kontroloval hru a Betis si nedokázal vytvořit žádnou šanci, utkání tak nakonec skončilo vítězstvím Villarrealu.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

villarreal vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

další 3 body pro ponorku, 2:0, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele