14. kolo
06.12.2008 20:00 CET
3 : 3
(0:3)

Reportáž

Villarreal CF - Getafe CF 3:3

Villarreal získal bod z domácího utkání s Getafe i přesto, že v poločase prohrával 0:3. V tabulce zůstává Žlutá ponorka na druhém místě, Getafe se posunulo na desáté místo.

Hostujícímu Getafe se povedl vstup do utkání, když už v desáté minutě skóroval Granero, který využil přiťuknutí Albína a krásnou ranou překonal bezmocného brankaře Diega Lopeze. Uběhlo dalších sedm minut a bylo již 0:2, Contra z pravé strany hřiště poslal přesný centr na Gavilána, který krásnou ranou z voleje poslal domácí do kolen - 0:2. Výborní hosté si vypracovali další šanci o pár minut později, kdy po faulu na Ucheho pálil z přímého kopu Granero mimo domácí branku. Po půlhodině hry našel Gavilán přesnou přihrávku v pokutovém území Casquera, který umístěnou střelou k tyči poslal Getafe už do tříbrankového vedení. Poté domácí alespoň trochu vyrovnali hru a do poločasu se bojovalo převážně ve středu pole.

Do druhého poločasu vstoupili domácí o poznaní aktivněji, v 55. minutě po hlavičce Altidora a reflexivním zákroku brankáře Pata vznikl v pokutovém území Getafe velký zmatek, z něhož Villarreal nakonec vytěžil branku zkušeného Pirese, jenž tedy snížil na 1:3. Po hodině hry spálil velkou příležitost Capdevila. Na druhé straně šel Ablín sám na brankáře Diega Lopeze, míč se mu však zamotal mezi nohama a nakonec v těžké pozici pálil hodně mimo. Villarreal se stále více tlačil do útoku a to se mu vyplatilo v 83. minutě, kdy Eguren svoji hlavičkou nedal šanci Patovi a snížil na 2:3. O dvě minuty později se Villarrealu povedlo vyrovnat, italský útočník Rossi se dostal k odraženému balonu v pokutovém území a pohotovu ranou k zemi překonal gólmana. V nastaveném čase mohl Villarreal dokázat nemožné - vyhrát, ovšem to by musel ve velké šanci mířit Rossi přesně.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele