26. kolo
08.03.2009 19:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Sevilla FC - UD Almería 2:1

Sevilla zdolala Almeríi a zůstává na třetím místě průběžné tabulky Primera División. Do brzkého vedení ji poslal Kanouté, po hodině hry zvýšil Renato, útočník hostí Negredo už jen korigoval konečný stav na 2:1.

Almería ale byla obtížným protivníkem. Z přechozích devíti zápasů prohráli svěřenci kouče Huga Sancheze jen dvakrát a Almeríu to vyneslo do první poloviny tabulky. Už v páté minutě se trefil domácí ostrostřelec Frederic Kanouté. Pellerano neodvrátil centr Romariče, útočník Mali si na prsou zpracoval míč a překonal gólmana Diega Alvese. Další šanci Jesuse Navas Alves Alves kryl. Na druhé straně hlavičkoval nepřesně Acasiete. Sevilla ale byla lepší, Navasovu hlavičku zlikvidoval Alves na brankové čáře, Renatova dorážka bylo zblokována.

Převaha Sevilly pokračovala i v druhé půli. Jesús Navas pěkně prošel po křídle do dobré pozice, ale svůj centr pak přetáhl. Dělovku Perottiho lapil Alves. Před opačnou brankou si zase Palop poradil s hlavičkami Kalu Ucheho a Negreda. V jasné šanci zase pálil nad branku domácí Renato. Renato svou nepřesnost odčinil o chvilku později, když si naběhl na centr Kanoutého a lobem poslal míč do sítě. Sevilla vedla 2:0. Kanoutého ofsajd sudí přehlédl. O osm minut později ale Renato fauloval Piattiho a Negredo z penalty snížil. Závěr si ale domácí pohlídali, naopak tři šance měl uzdravený Luis Fabiano, jednu také Adriano, stav 2:1 ale vydržel až do konce.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele