22. kolo
07.02.2009 22:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Real Betis 1:2

Betis porazil v sevillském derby plném emocí Sevillu FC 2:1 a v tabulce se posunul na třinácté místo. Sevilla po třetí porážce v řadě zatím zůstává na třetí pozici.

Úvod utkání žadné velké šance nepřinesl, když se oba soupeři soustředili zejména na obranu. Až ve 23. minutě, kdy se na pravé straně hřiště uvolnil Jesus Navas a poslal do pokutového území přesný centr na nohu Romarika, jehož branka však nebyla uznána kvůli ofsajdu. V další střelecké pozici domácího mužstva nezamířil přesně Kanouté. V závěru prvního poločasu si vytvořili svoji první příležitost hosté, Emana našel na okraji pokutového území Oliveiru, který pálil těsně vedle Palopovi branky.

Druhý poločas začal nepřesnou ranou Diega Capela. Na druhé straně si poradil Palop se střelou Sergia Garcii. V 68. minutě uviděl domácí záložník Aldo Duscher druhou žlutou kartu a musel předčasně do kabin, hned o minutu později dokázal Betis využít výhodu jednoho muže v poli navíc, Vega vyslal krásný pas na rozběhlého Sergia Garciu jenž střelou z voleje překonal brankáře Palopa - 0:1.

Další šanci Betisu měl Emana, jehož střelu levačkou zlikvidoval Palop. Téměř rozhodnuto bylo sedm minut před koncem, Damia našel osamoceného Oliveiru, jenž v tváří tvář překonal bezmocného Palopa a zvýšil už na 2:0. V nastaveném času pak ještě snížil po centru Navarra hlavičkující útočník Kanouté, na vyrovnání však už bylo pozdě.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele