30. kolo
12.04.2009 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Getafe CF 0:1

Getafe vyloupilo Sevillu a výrazně si pomohlo v boji o záchranu. Domácí celek se ještě více zakonzervoval na třetím místě průběžné tabulky.

Jediný gól zápasu vstřelil Jaime Gavilán a vytáhl svůj tým na čtrnáctou příčku tabulky. To vše devět minut před koncem. Zápas zůstal poněkud za očekáváním, převahu ale od začátku měl domácí tým. Tvrdou ránu Maresky kryl gólman Stojkovič, před poločasem si srbský gólman poradil i s pokusem Luise Fabiana. Nepřesnou mušku měl Fabiano i po změně stran, když zblízka nastřelil jen tyč. Sevilla měla převahu, brankových šancí ale bylo pomálu a další možnost opět nevyužil Fabiano.

Když se utkání blížilo k závěru, začalo zlobit i Getafe. Třináct minut před koncem vysunul Contra do šance Del Morala, ale ten zblízka minul branku. Další akce hostí už ale skončila šokujícím vedením. Obrana Sevilly totálně zaspala a Gavilán měl spoustu času přesně zakončit. Závěrečná snaha dvojice útočníků domácích Fabiana a Kanoutého už byla marná. Prvně jmenovaný hlavičkoval neškodně nad, druhý trefil v dramatických posledních sekundách tyč. Pro Getafe má výhra cenu zlata, v dalších kolech totiž hraje s Barcelonou, Realem Madrid a Villarrealem.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele