37. kolo
23.05.2009 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Deportivo La Coruña 1:0

Sevilla si díky pózdní trefě Perottiho připsala výhru 1:0 nad Deportivem a zajistila si postup do Ligy mistrů. Naopak La Coruňa si zkomplikovala cestu do Evropské ligy. Zápas na stadionu Sáncheze Pizjuána začal otevřenou hrou obou týmů, první šanci měl v páté minutě Kanouté. Jenomže oba týmy se nedokázaly dostat do výraznějších příležitostí. Vše skončilo až v 19. minutě, kdy Adriano našel Alda Duschera, jenž skvělým zákrokem nechal vyniknout Aranzubíu.

Depor odpověděl až o čtyři minuty později, ale Bodipův pokus vyzněl do ztracena. Na druhé straně se pokoušel agilní Luis Fabiano, jenže skvělá obranná hra obou týmů způsobovala, že stav vypadal tak, jak vypadal. V 37. minutě pak přišel centr od Navase, ale Luis Fabiano na něj ve slibné pozici nedosáhl. První poločas zakončila Kanutého šance a nápor andaluského týmu.

Pokud bychom chtěli být ironičtí, řekneme, že to nejdůležitější se událo v 52. minutě, kdy Diega Capela na hrací ploše nahradil Perotti. V 63. minutě však byli domácí opět blízko gólu. Hlavičku Luise Fabiana však skvělým zákrokem zneškodnil Aranzubía.

V 80. minutě měli domácí výhodu standardní situace z nadějné pozice, ale Luis Fabiano svůj projektil nasměroval pouze do zdi před ním. V 85. minutě spálil svou první šanci v utkání Perotti, ale jeho okamžik měl přijít. V 90. minutě totiž vstřelil jediný gól utkání a rozhodl o tom, že Sevilla si v příštím roce zahraje Ligu mistrů.

Autor: Daniel Polách / lfs.es

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

VAMOS MI SEVILLA VAMOS CAMEPON......SOLAMENTE SEVILLA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele